Libnet.ro
UNICEF

01:06

FOTO VIDEO O furtuna violenta a facut ravagii pe strazile din Hunedoara

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO O furtuna violenta a facut ravagii pe strazile din Hunedoara

Mai multe masini au fost avariate, dupa ce trunchiurile unor copaci si acoperisurile smulse din cauza vantului puternic s-au prabusit peste ele. Furtuna din Hunedoara a durat mai putin de o ora, dar violenta ei i-a speriat pe multi dintre localnici. continuă pe Adevărul

VIDEO FOTO Vijelia a facut ravagii la Sibiu. Un copac s-a prabusit peste o masina cu doi pasageri, iar subsolul unui bloc a fost inundat

O vijelie puternica a facut ravagii marti seara la Sibiu. Mai multi copaci au cazut in oras peste fire de inalta tensiune, un copac s-a prabusit peste o masina cu doi pasageri inauntru, iar subsolul unui bloc a fost inundat.

VIDEO FOTO Vijelia a facut ravagii la Sibiu. Un copac s-a prabusit peste o masina cu doi pasageri iar subsolul unui bloc a fost inundat

O vijelie puternica a facut ravagii marti seara la Sibiu. Mai multi copaci au cazut in oras peste fire de inalta tensiune, un copac s-a prabusit peste o masina cu doi pasageri inauntru iar subsolul unui bloc a fost inundat.

FOTO VIDEO Magia dansului: Peste 1500 de dansatori din tara si strainatate si-au dat intalnire la Vaslui

Festivalul International de gimnastica si dans pentru copii si adolescenti ,,Prietenia a debutat astazi la Vaslui, reunind trupe de dansatori din tari precum: Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina. Festivalul are si o sectiune prin corespondenta la care vor participa concurenti din: Cehia, Rusia, Ungaria, Australia, Africa de Sud.

FOTO VIDEO Pensionarul care si-a facut casa intr-un avion

Un inginer american iesit la pensie a dat un alt inteles ideii de casa, dulce casa cand a decis sa cumpere un avion scos din uz si sa-l transforme in locuinta.

FOTO VIDEO Pensionarul care si-a facut casa intr-un avion. Se muta dintr-un Boeing 727 intr-un 747

Un inginer american iesit la pensie a dat un alt inteles ideii de casa, dulce casa cand a decis sa cumpere un avion scos din uz si sa-l transforme in locuinta.

FOTO VIDEO Alerta la Sinagoga din Focsani. SRI verifica un diplomat suspect

Diplomatul a fost gasit la intrarea in cladire de presedintele Comunitatii Evreiesti din Focsani, Mircea Rond, care a sunat la 112.

FOTO VIDEO BAC 2014. Proba orala la Limba Romana. Elevii din Dolj: Subiectele au fost usoare. La matematica am emotii

Peste 5000 de elevi din judetul Dolj s-au inscris pentru a participa la sesiunea de Bacalaureat care se desfasoara in perioada iunie-iulie.

FOTO VIDEO Un tanar de 17 ani s-a aruncat in Jiu sa se racoreasca si intr-o clipa a disparut

Adrian Papa, in varsta de 17 ani, din comuna doljeana Bucovat, elev in clasa a-X-a, a mers astazi la scaldat cu prietenii. A intrat in apa , insa la un moment dat nimeni nu l-a mai vazut.

FOTO VIDEO Batrani lesinati si copii calcati in picioare: mii de credinciosi s-au inghesuit pentru a saruta moastele Sf. Constantin Brancoveanu

Chiar daca aveau tot timpul la dispozitie, credinciosii veniti la Potlogi, la sarbatoarea solemna ocaziata de implinirea a 300 de ani de la moartea lui Constantin Brancoveanu, s-au calcat in picioare si mai aveau putin sa rastoarne foisorul in care se erau depuse moastele domnitorului martir. Copiii au scapat cu greu din multime, ajutati doar de jandarmi.

FOTO VIDEO Barza, satul parasit de pe muntele de aur. Dezastrul exploatarii aurifere jefuite timp de un deceniu

Exploatarea aurifera Gura Barza a intrat in urma cu opt ani in programul guvernamental de inchidere a minelor, insa oamenii din zona nu s-au ales cu nimic: fostul complex minier a fost devastat in intregime, fostii mineri nu au mai avut posibilitatea sa isi gaseasca alte locuri de munca, iar comunitatea de la poalele Muntilor Apuseni se mai poate mandri doar cu trecutul muntelui de aur.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )