Libnet.ro
UNICEF

12:00

FOTO VIDEO Obsedata de Hello Kitty:femeia de care fug barbatii pentru ca traieste in regatul pisicutelor

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Obsedata de Hello Kitty:femeia de care fug barbatii pentru ca traieste in regatul pisicutelor

Pasiunea pe care Natasha Goldsworth, o blonda aratoasa din Marea Britanie, o are pentru personajul Hello Kitty, ii afecteza acesteia viata amoroasa. Tanara si-a parasit iubitii care nu au acceptat-o asa cum este, dar nu si-a pierdut speranta ca va intalni barbatul care sa o iubeasca alaturi de cele 10. 000 de obiecte cu pisicute. continuă pe Adevărul

VIDEO Femeia care ar fi santajat-o pe sefa Inaltei Curti de Casatie si Justitie a fost retinuta de procurorii DNA

Femeia care a santajat-o pe presedinta ICCJ, Livia Stanciu, de la care ar fi cerut 20. 000 de euro pentru a nu face publice informatii presupus compromitatoare, a fost retinuta de procurorii DNA, care cer marti Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva pentru 30 de zile a acesteia.

VIDEO Femeia care ar fi santajat-o pe sefa Inaltei Curti de Casatie si Justitie a fost retinuta de procurorii DNA. Inculpata a amenintat-o pe Livia Stanciu ca va divulga la un post TV presupuse informatii compromitatoare

Femeia care a santajat-o pe presedinta ICCJ, Livia Stanciu, de la care ar fi cerut 20. 000 de euro pentru a nu face publice informatii presupus compromitatoare, a fost retinuta de procurorii DNA, care cer marti Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva pentru 30 de zile a acesteia. In comunicatul DNA se arata ca Mariana Rarinca a amenintat-o pe Livia Stanciu ca va divulga la un post de televiziune presupuse informatii compromitatoare, dar nu este mentionat numele postului TV.

Femeia care ar fi santajat-o pe sefa Inaltei Curti de Casatie si Justitie a fost retinuta de procurorii DNA

Femeia care a santajat-o pe presedinta ICCJ, Livia Stanciu, de la care ar fi cerut 20. 000 de euro pentru a nu face publice informatii presupus compromitatoare, a fost retinuta de procurorii DNA, care cer marti Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva pentru 30 de zile a acesteia.

Femeia care a santajat-o pe presedinta iCCJ a fost retinuta: DNA cere arestarea ei preventiva

Femeia care a santajat-o pe presedinta iCCJ, Livia Stanciu, de la care ar fi cerut 20. 000 de euro pentru a nu face publice informatii presupus compromitatoare, a fost retinuta de procurorii DNA, care cer marti.

Femeia care a santajat-o pe presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie, retinuta pentru 24 de ore

Femeia care a santajat-o pe presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie a fost retinuta pentru 24 de ore. Contabila din Galati i-ar fi cerut Liviei Stanciu 20. 000 de euro pentru o datorie mai veche a.

Femeia care a santajat-o pe sefa Inaltei Curti va fi adusa la DNA; cerea 20.000 de euro (surse)

Femeia care a santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, va fi adusa luni la sediul DNA, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

UPDATE Femeia care a santajat-o pe sefa Inaltei Curti a fost adusa la DNA; cerea 20.000 de euro (surse)

Ora 23:20 Femeia care a santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, a fost adusa luni seara la sediul DNA, potrivit B1 TV. Sursele au mentionat ca santajul ar fi constat in amenintarea cu defaimarea intrucat sustinea ca sotul i-ar fi datorat bani si ca va face public acest lucru in presa daca nu ii va da 20. 000 de euro.

FOTO VIDEO DN 72 Targoviste Ploiesti, blocat doua ore de un TIR incarcat cu sute de bacsuri de Cola

Un tir incarcat cu mii de sticle de suc s-a rasturnat, seara trecuta, pe Drumul National 72, care leaga Targoviste de Ploiesti, blocand circulatia mai bine de doua ore. Soferul povesteste ca a derapat din cauza drumului acoperit de apa si intreaga incarcatura, de 20 de tone, s-a rasturnat pe sosea.

FOTO VIDEO Alerta la Sinagoga din Focsani. SRI verifica un diplomat suspect

Diplomatul a fost gasit la intrarea in cladire de presedintele Comunitatii Evreiesti din Focsani, Mircea Rond, care a sunat la 112.

FOTO VIDEO BAC 2014. Proba orala la Limba Romana. Elevii din Dolj: Subiectele au fost usoare. La matematica am emotii

Peste 5000 de elevi din judetul Dolj s-au inscris pentru a participa la sesiunea de Bacalaureat care se desfasoara in perioada iunie-iulie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )