Libnet.ro
UNICEF

20:30

FOTO VIDEO Perchezitii de amploare la Satu Mare. Politistii au confiscat tigari, tutun, alcool si bani

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Perchezitii de amploare la Satu Mare. Politistii au confiscat tigari, tutun, alcool si bani

Tigari, tutun vrac, alcool, o pusca si bani au fost descoperite si ridicate de politistii de la combaterea criminalitatii organizate din Satu Mare si procurorii DIICOT, in urma a 36 de perchezitii efectuate la membrii unei grupari infractionale. continuă pe Adevărul

VIDEO Peste 900 de absolventi din Satu Mare au dat azi BAC-ul de toamna: Subiectele, mai usoare ca prima data

Peste 900 de absolventi au fost asteptati, luni, la proba scrisa de Limba si Literatura Romana, in judetul Satu Mare. O parte dintre candidatii care au sustinut examen la centrul organizat la Colegiul Economic Gheorghe Dragos au declarat ca subiectele primite nu au fost foarte grele.

VIDEO. Perchezitii la traficantii de tigari din Bihor

Tigari, tutun vrac, alcool, o pusca si bani au fost descoperite si ridicate de politistii de la combaterea criminalitatii organizate din Satu Mare si procurorii D. , in urma a 36 de perchezitii efectuate la membrii unei grupari infractionale.

Hidrologii au emis Cod Galben de inundatii in Satu Mare

Mai multe rauri din judetul Satu Mare se afla miercuri seara sub cod galben de inundatii. Atentionarea este valabila pana la ora 24. 00, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor.

INHGA: Cod galben de inundatii in Satu Mare

Mai multe rauri mici din judetul Satu Mare se afla miercuri seara, pana la ora 24. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor.

INHGA: Cod galben de inundatii, in judetul Satu Mare

Mai multe rauri mici din judetul Satu Mare se afla miercuri seara, pana la ora 24. 00, sub cod galben de inundatii, anunta Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), conform Mediafax.

VIDEO Cine este pilotul care a murit sambata seara dupa ce avionul lui s-a prabusit. Povestea comandorului care avea mii de ore de zbor la activ

Pilotul Iuliu Fazekas 63 de ani), decedat dupa ce avionul pe care-l pilota s-a prabusit, era seful Aeroclubului din Satu Mare. Pasionat de zbor, toata viata i-a invatat pe altii sa piloteze. Asta pana sambata seara, cand aparatul de zbor pe care-l pilota a disparut de pe cer si a cazut in gol pe pasunea localitatii Copalnic Manastur din Maramures.

Supravietuitorul accidentului aviatic din Maramures, pregatit de operatie. Sicriul pilotului Fazekas Istvan a fost dus la Satu Mare pentru inmormantare

Supravietuitorul accidentului aviatic petrecut in urma cu trei zile in Maramures a fost operat in cursul zilei de 25 august de catre medicii de la Spitalul Judetean Baia Mare. Acesta va ramane o perioada buna internat in unitatea spitaliceasca.

UPDATE. VIDEO. PERCHEZITII DNA. Ferme care inghit ilegal peste 3.000.000 de euro, fonduri europene nerambursabile. Primul suspect a ajuns la DNA

Procurorii anticoruptie fac 27 de perchezitii in judetul Brasov, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2011-2014, a unor presupuse infractiuni de coruptie si obtinere nelegala de fonduri europene, prin Programul National de Dezvoltare Rurala, prejudiciul depasind 3. 000 de euro . Sunt vizati oamenii de afaceri Gheorghe DUDU si Florin MACOVEI si directori din cadrul Oficiului Judetean de Pati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit OJPDRP) Brasov, angajati ai OJPRDP Brasov, CRPDRP 7, functionari din cadrul Centru Alba Iulia si APDR. Primul suspect a ajuns la DNA unde este audiat.

UPDATE. VIDEO. PERCHEZITII DNA. Ferme care inghit ilegal peste 3.000.000 de euro, fonduri europene nerambursabile

Procurorii anticoruptie fac 27 de perchezitii in judetul Brasov, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2011-2014, a unor presupuse infractiuni de coruptie si obtinere nelegala de fonduri europene, prin Programul National de Dezvoltare Rurala, prejudiciul depasind 3. 000 de euro . Sunt vizati oamenii de afaceri Gheorghe DUDU si Florin MACOVEI si directori din cadrul Oficiului Judetean de Pati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit OJPDRP) Brasov, angajati ai OJPRDP Brasov, CRPDRP 7 , functionari din cadrul Centru Alba Iulia si APDR.

FOTO VIDEO Tura cu bicicleta prin Valea Ierii, Elvetia Apusenilor

Pitorescul Vaii Ierii, arie protejata de importanta judeteana, atrage tot mai multi turisti. Zona a fost supranumita Elvetia Apusenilor. Adevarul va propune un traseu care sa va permita sa vedeti frumusetile din zona: Savadisla - Valea Ierii - Muntele Mare - statiunea Muntele Baisorii - Baisoara Savadisla.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )