Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Peste 900 de absolventi din Satu Mare au dat azi BAC-ul de toamna: Subiectele, mai usoare ca prima data

Adevărul Adevărul,
VIDEO Peste 900 de absolventi din Satu Mare au dat azi BAC-ul de toamna: Subiectele, mai usoare ca prima data

Peste 900 de absolventi au fost asteptati, luni, la proba scrisa de Limba si Literatura Romana, in judetul Satu Mare. O parte dintre candidatii care au sustinut examen la centrul organizat la Colegiul Economic Gheorghe Dragos au declarat ca subiectele primite nu au fost foarte grele. continuă pe Adevărul

VIDEO Cine este pilotul care a murit sambata seara dupa ce avionul lui s-a prabusit. Povestea comandorului care avea mii de ore de zbor la activ

Pilotul Iuliu Fazekas 63 de ani), decedat dupa ce avionul pe care-l pilota s-a prabusit, era seful Aeroclubului din Satu Mare. Pasionat de zbor, toata viata i-a invatat pe altii sa piloteze. Asta pana sambata seara, cand aparatul de zbor pe care-l pilota a disparut de pe cer si a cazut in gol pe pasunea localitatii Copalnic Manastur din Maramures.

Ajutor de minimis: cati bani pot lua IMM-urile de la stat daca angajeaza absolventi din 2014

Intreprinderile mici si mijlocii IMM) pot accesa fonduri nerambursabile de la stat prin schema de ajutor de minimis daca angajeaza absolventi din 2014. Astfel, IMM-urile pot accesa 900 de lei net/luna pentru absolventii cu studii medii si 1. 300 lei.

VIDEO Victor Ponta, la Satu Mare: Doi ani facem ceva bun, trei ani stricam. Acesta este blestemul Romaniei

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a declarat azi, la Satu Mare, ca blestemul Romaniei care trebuie dezlegat este acela ca doi ani se face ceva, dupa care trei se strica. Declaratia a fost facuta in cadrul unei intalniri cu primarii din judet.

Cine este pilotul care a murit sambata seara dupa ce avionul lui s-a prabusit. Povestea comandorului care avea mii de ore de zbor la activ

Pilotul Iuliu Fazekas 63 de ani), decedat dupa ce avionul pe care-l pilota s-a prabusit, era seful Aeroclubului din Satu Mare. Pasionat de zbor, toata viata i-a invatat pe altii sa piloteze avioane. Asta pana sambata seara, cand aparatul de zbor pe care-l pilota a disparut de pe cer si a cazut in gol pe pasunea localitatii Copalnic Manastur din Maramures.

Premierul Victor Ponta si Liviu Dragnea au semnat contracte de finantare de 25 milioane de lei in judetul Satu Mare

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au semnat sambata, in judetul Satu Mare, 53 de contracte de finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala, in valoare de 25 milioane de lei, destinate. Cei doi au participat si la predarea a 10 microbuze scolare achizitionate de minister.

TAROM modifica orarul de operare pentru cursele de Satu Mare si Baia Mare, incepand cu 15 septembrie

Compania TAROM va modifica, in perioada 15 septembrie-15 octombrie 2014, orarul de operare pentru cursele de Satu Mare si Baia Mare, din cauza lucrarilor de reparatii la echipamentele folosite pentru efectuarea procedurilor de aterizare.

Sute de tineri au participat la prima zi de Plopstock, festivalul construit la umbra unor plopi de patru tineri satmareni

Sute de tineri au participat joi seara la prima zi a festivalului Plopstock, amenajat langa fantana cu bere. Organizat pentru prima data in 2010 de ca si o nebunie frumoasa, la initiativa unor tineri din Satu Mare fara pretentii sau vise mari, anul acesta festivalul Plopstock, ajuns la editia V-a, a crescut semnificativ.

Celebrul bucatar din Ungaria, Laci Bacsi, gateste sambata, in peultima zi din cadrul Zilelor Culturale Partium

Intreaga saptamana in municipiul Satu Mare s-au desfasurat Zilele Culturale Partium. in peultima zi a evenimentului, sambata, 23 august, in Gradina Romei participantii vor putea asista la un concurs de bograci care il are ca presedinte al juriului pe binecunoscutul maestru bucatar campion olimpic si cofetar, Laci Bacsi Benke Laszlo).

Supravietuitorul accidentului aviatic din Maramures, pregatit de operatie. Sicriul pilotului Fazekas Istvan a fost dus la Satu Mare pentru inmormantare

Supravietuitorul accidentului aviatic petrecut in urma cu trei zile in Maramures a fost operat in cursul zilei de 25 august de catre medicii de la Spitalul Judetean Baia Mare. Acesta va ramane o perioada buna internat in unitatea spitaliceasca.

Lucrarile de arta pe panza realizate de copiii cercului de pictura din Crucisor, prezentate la Bbilioteca Judeteana

Biblioteca Judeteana Satu Mare organizeaza miercuri, 27 august, un nou vernisaj in cadrul caruia vor fi prezentate publicului lucrarile de arta pe panza realizate de copiii cercului de pictura din cadrul Bibliotecii comunei Crucisor. Expozitia va fi deschisa in perioada 27 august- 12 septembrie 2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )