Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Victor Ponta, la Satu Mare: Doi ani facem ceva bun, trei ani stricam. Acesta este blestemul Romaniei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Victor Ponta, la Satu Mare: Doi ani facem ceva bun, trei ani stricam. Acesta este blestemul Romaniei

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a declarat azi, la Satu Mare, ca blestemul Romaniei care trebuie dezlegat este acela ca doi ani se face ceva, dupa care trei se strica. Declaratia a fost facuta in cadrul unei intalniri cu primarii din judet. continuă pe Adevărul

Premierul Victor Ponta si Liviu Dragnea au semnat contracte de finantare de 25 milioane de lei in judetul Satu Mare

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au semnat sambata, in judetul Satu Mare, 53 de contracte de finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala, in valoare de 25 milioane de lei, destinate. Cei doi au participat si la predarea a 10 microbuze scolare achizitionate de minister.

Ponta si Dragnea sunt asteptati la Satu Mare la predarea microbuzelor scolare

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea vor veni in acest weekend la Satu Mare pentru a lua parte la ceremonia de predare a primului lot de 15 microbuze scolare care vor ajunge la scolile din tot atatea localitati. Cei doi vor participa si la Zilele Orasului Negresti Oas.

Un politist din Satu Mare si-a transformat propria gospodarie intr-un adevarat muzeu etnografic

Un politist din comuna Craidorolt, judetul Satu Mare, si-a transformat propria gospodarie intr-un muzeu etnografic. Barbatul a adunat de-a lungul timpului, intr-o casa veche de peste 100 de ani din curtea casei, in jur de 1. 000 de obiecte vechi.

Victor Ponta: Nu voi participa la dezbateri inainte de primul tur, imi voi lua popcorn si ma voi uita la ceilalti candidati. Pornesc de la 40% din voturi, restul depinde de mine

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, la Tulcea, ca nu va participa la dezbaterile dintre candidatii la prezidentiale inaintea primului tur, ci doar inaintea turului al doilea al alegerilor. In tutul I imi voi lua popcorn si ma voi uita la dezbaterile dintre doamna Macovei, doamna Udrea, domnul Diaconescu, sunt doi domni Diaconescu, domnul Johannis. Va fi o cafteala, vorba ideologului Cotroceniului, la care nu doresc sa particip. In turul II e altceva. Ponta a mai spus ca porneste inaintea alegerilor cu un start de 40% din voturi asigurat de sustinerea PSD-UNPR-PC, iar restul depinde de el. In plus, premierul nu a exclus o suspendare a sefului statului, in cazul in care Traian Basescu se va manifesta ca seful de campaniei al Elenei Udrea. Ponta a mai precizat ca, pe toata durata campaniei electorale, vicepremierul Gabriel Oprea va prelua o parte dintre atributiile sale.

Politic Show: Un primar din Botosani, catre Victor Ponta: Maria Ta! Cei doi candidati la presedintie dispusi sa pupe si tigani, si tarani; Klaus Iohannis si PLR se bat pe memoria Bratienilor; Antonescu: Liberalismul a fost reinfiintat de Dinu Patriciu

Blaga nu o exclude pe Macovei de teama unui conflict cu ea. PDL-istii considera ca europarlamentarul Monica Macovei s-a situat in afara PDL, dupa ce si-a. Intalnire informala a liderilor PSD in Delta. Liderii PSD se intalnesc joi si vineri la Tulcea in cadrul unor sedinte informale pentru pregatirea campaniei electorale.

Premierul Victor Ponta a donat sange, la Tulcea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta se afla la Spitalul din Tulcea, unde a mers sa doneze sange pentru bolnavi, la cateva zile dupa ce Ministerul Sanatatii a facut un apel catre cetateni in acest sens,.

Liderul PPMT Bihor: Exista un pact secret intre UDMR si PSD legat de candidatura lui Victor Ponta. in al doilea tur va fi sustinut si de UDMR

Csomortanyi Istvan, liderul bihorean al Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania, este de parere ca maghiarii care-l vor sustine pe Kelemen Hunor la alegerile prezidentiale din acest an il vor sustine pe Victor Ponta, deoarece ar exista deja o intelegere secreta intre UDMR si PSD pentru turul doi.

Victor Ponta: 23 August e o zi speciala. Acum 70 de ani, Regele Mihai si Romania au trecut de partea binelui

Premierul Victor Ponta spune ca 23 August e o zi speciala pentru Romania intrucat, in urma cu 70 de ani, Regele Mihai si Romania au trecut de partea fortelor binelui, tara aducand tributul de sange pentru eliberarea.

Premierul Victor Ponta: in 10-15 septembrie presedintele nu va mai putea respinge legea reducerii CAS

Prezent sambata la Bistrita, la comemorarea a 100 de ani de la inceperea Primului Razboi Mondial, premierul Victor Ponta a declarat ca in 10-15 septembrie presedintele Traian Basescu va avea legea CAS pe birou si nu o va mai putea respinge.

TAROM modifica orarul de operare pentru cursele de Satu Mare si Baia Mare, incepand cu 15 septembrie

Compania TAROM va modifica, in perioada 15 septembrie-15 octombrie 2014, orarul de operare pentru cursele de Satu Mare si Baia Mare, din cauza lucrarilor de reparatii la echipamentele folosite pentru efectuarea procedurilor de aterizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )