Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO VIDEO Politicienii danseaza. Cei mai talentati lideri mondiali

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Politicienii danseaza. Cei mai talentati lideri mondiali

Aflat intr-o vizita oficiala in Africa, presedintele american n-a stat pe ganduri cand a fost intampinat de o orchestra si de o trupa de dansatori si a inceput sa se miste pe ritmul muzicii. Nu este primul si nici ultimul sef de stat care danseaza in timpul programului de lucru. Cat de bine au dansat Boris Eltin, Hugo Chavez, Ronald Reagan sau Printul Charles?. continuă pe Adevărul

Scandalul urias in care sunt implicati cei mai mari LIDERI europeni. Stiau despre tot!

Scandalul PRISM continua sa faca valuri. Pe langa internautii din intreaga lume, tinte ale spionajului american coordonat de NSA, aceeasi agentie de securitate care a pus la punct programul Echelon in anii 1970, au fost.

2.000 de turisti au votat destinatiile cu cei mai neciopliti taximetristi

Conform unui sondaj realizat in randul turistilor englezi, taximetristii din Paris si Roma sunt cei mai nepoliticosi din lume.

Forbes: Angelina Jolie si Hugh Jackman, cei mai influenti actori din lume

Angelina Jolie si Hugh Jackman au fost desemnati drept cei mai influenti actori din lume, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes. La actrite, Angelina Jolie se afla pe primul loc, fiind urmata.

FOTO VIDEO Mark Zuckerberg, printre vedetele participante la parada gay din San Francisco

Curtea Suprema a Statelor Unite ale Americii a invalidat legea care defineste casatoria ca pe o uniune intre un barbat si o femeie, permitandu-le cuplurilor homosexuale sa se casatoreasca legal in toate cele 50 de state americane, iar printre cei care au apreciat decizia au fost si cei de la Facebook.

FOTO VIDEO Morsi ramane fara timp. Ultimatumul pentru demisia sa expira in cateva ore

Cei aproximativ 14 milioane de egipteni care au iesit iar pe strazile din Cairo i-au dat termen presedintelui Mohamed Morsi marti, ora 17. 00 ora 18. 00 a Romaniei), pentru a-si depune demisia. in caz contrar, protestatarii ameninta cu nesupunerea civila totala.

FOTO VIDEO REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 / Emotii mari si sperante: cum au trait elevii prima proba de foc, Limba Romana, examenul scris

Peste 4. 000 de absolventi hunedoreni au fost prezenti in aceasta dimineata in salile de examene pentru a sustine proba scrisa de Limba si Literatura Romana a Bacalaureatului. Au lipsit circa 300 de absolventi dintre cei inscrisi. Emotiile i-au coplesit pe unii dintre candidati, indiferent de varsta si de pregatirea scolara.

FOTO VIDEO Turul Frantei, Etapa a 3-a - Simon Gerrans il invinge la sprint pe slovacul Peter Sagan

Australianul Simon Gerrans a castigat etapa a 3-a a Turului Frantei, desfasurata intre Ajaccio si Calvi. La finalul unei etape scurte si valonate, care a adus aminte mai mult de o clasica, rutierul de la Orica GreenEdge a reusit sa-l invinga la sprintul final pe Peter Sagan.

FOTO VIDEO Dragana Mirkovic concert spectacol la Resita

Pe scena va voi pune inima mea pe tava promitea Dragana Mirkovic resitenilor care au venit cu sute de pancarte ce afisau mesaje de admiratie la adresa celei mai cunoscute voci a Serbiei.

Spanzurarea, metoda la care au apelat cei mai multi sinucigasi bistriteni

Comparativ cu 2011, in anul 2012 s-au inregistrat mai putine sinucideri in Bistrita-Nasaud potrivit ultimelor statistici. Metoda cel mai adesea utilizata este spanzurarea, dar nu lipsesc nici aruncarile de la etaj. Motivele pentru care bistritenii aleg sa-si puna capat zilelor sunt de cele mai multe ori: problemele de natura psihica, dezamagiri in dragoste sau dificultati financiare.

Ce sfaturi au pentru romani cei mai buni antreprenori din Serbia, Slovacia, Turcia si Polonia

La competitia internationala ErnstYoung dedicata antreprenorilor, World Entrepreneur Of The Year din Monte Carlo, Wall-Street. ro a discutat cu patru antreprenori campioni in tarile lor, Serbia, Slovacia, Turcia si Polonia. Cei patru au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )