Libnet.ro
UNICEF

17:30

Scandalul urias in care sunt implicati cei mai mari LIDERI europeni. Stiau despre tot!

Antena3 Antena3,
Scandalul urias in care sunt implicati cei mai mari LIDERI europeni. Stiau despre tot!

Scandalul PRISM continua sa faca valuri. Pe langa internautii din intreaga lume, tinte ale spionajului american coordonat de NSA, aceeasi agentie de securitate care a pus la punct programul Echelon in anii 1970, au fost. continuă pe Antena3

Spanzurarea, metoda la care au apelat cei mai multi sinucigasi bistriteni

Comparativ cu 2011, in anul 2012 s-au inregistrat mai putine sinucideri in Bistrita-Nasaud potrivit ultimelor statistici. Metoda cel mai adesea utilizata este spanzurarea, dar nu lipsesc nici aruncarile de la etaj. Motivele pentru care bistritenii aleg sa-si puna capat zilelor sunt de cele mai multe ori: problemele de natura psihica, dezamagiri in dragoste sau dificultati financiare.

2.000 de turisti au votat destinatiile cu cei mai neciopliti taximetristi

Conform unui sondaj realizat in randul turistilor englezi, taximetristii din Paris si Roma sunt cei mai nepoliticosi din lume.

Rezultate finale la Evaluarea Nationala in Salaj: 23 de candidati au primit note mai mari dupa contestatii

Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, ii vor face fericiti pe 23 de candidati din Salaj, care au obtinut in urma recorectarii lucrarilor note mai mari chiar si cu un punct.

Cum a pus un evreu apropiat Mossadului mana pe una dintre cele mai mari comori din Africa

Unul dintre cele mai mari zacaminte de minereu de fier din lume se afla intr-un lant muntos ascuns in Guinea. Initial, cea mai mare companie miniera din lume, Rio Tinto, castigase dreptul de a exploata aceste resurse. Autoritatile din Guinea au retras insa licenta si au decis sa dea drepturi exclusive unei companii care nu a mai lucrat niciodata in sectorul minier, dar care este controlata de cel mai bogat israelian.

Amenzi rutiere mai mari, de la 1 iulie

Incepand de astazi amenzile rutiere vor fi mai mari, plecand de la un punct de amenda de 80 de lei, si nu 75 lei, cat a fost pana in prezent. Punctul de amenda a crescut odata cu majorarea salariului minim pe economie, de la la 750 la 800 de lei.

Forbes: Angelina Jolie si Hugh Jackman, cei mai influenti actori din lume

Angelina Jolie si Hugh Jackman au fost desemnati drept cei mai influenti actori din lume, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes. La actrite, Angelina Jolie se afla pe primul loc, fiind urmata.

ANCHETA RL. Ce se intampla cu profesorii care sunt prinsi ca iau spaga la BAC.

Scandalul de la Liceul Dimitrie Bolintineanu nu este cel mai mare caz de frauda din istoria bacalaureatului. La sesiunea din iulie 2012, patru profesori din Slobozia au fost arestati pentru acuzatii de luare de mita si trafic de influenta, in prezent fiind sub urmarire penala. Citeste si: Directoarea Liceului Bolintineanu, RETINUTA pentru suspiciuni de frauda la bacalaureat Reporterii de la Romania Libera au reluat firul investigatiei si au incercat sa afle ce s-a intamplat cu profesorii .

Saptamana aceasta incep cele mai mari exercitii militare navale China-Rusia

Oficialii din China au anuntat marti ca tara lor se va alatura Rusiei in cadrul celor mai complexe exercitii navale sustinute alaturi de o tara straina. Exercitiile sunt programate pentru sfarsitul acestei saptamani, a transmis agentia de stiri Associated Press.

San Francisco, orasul in care locuiesc cei mai snobi oameni din SUA

San Francisco este cel mai snob oras din Statele Unite, scrie CNN. Acesta este rezultatul unui sondaj realizat de o revista de calatorii de peste ocean. Cititorii au fost intrebati care cred ca este orasul cu.

FOTO VIDEO Politicienii danseaza. Cei mai talentati lideri mondiali

Aflat intr-o vizita oficiala in Africa, presedintele american n-a stat pe ganduri cand a fost intampinat de o orchestra si de o trupa de dansatori si a inceput sa se miste pe ritmul muzicii. Nu este primul si nici ultimul sef de stat care danseaza in timpul programului de lucru. Cat de bine au dansat Boris Eltin, Hugo Chavez, Ronald Reagan sau Printul Charles?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )