Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTO VIDEO Presedintele Iohannis, aplaudat la iesirea de la slujba oficiata la Catedrala Mitropolitana din Sibiu

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Presedintele Iohannis, aplaudat la iesirea de la slujba oficiata la Catedrala Mitropolitana din Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost prezent, duminica, la liturghia oficiata la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. intr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook, seful statului a precizat ca, in calitate de crestin luteran, a participat doar la prima parte a liturghiei. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Presedintele Iohannis, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu: in calitate de crestin luteran, particip doar la prima parte a liturghiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este prezent, duminica, la liturghia oficiata la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. intr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook, seful statului a precizat ca, in calitate de crestin luteran, participa doar la prima parte a liturghiei.

Prima doamna a postat pe Facebook fotografii cu presedintele Iohannis, langa bradul de Craciun: Nu exista bucurie adevarata decat in emotiile inimii (VIDEO)

Prima doamna, Carmen Iohannis, a postat pe Facebook cateva fotografii cu presedintele Iohannis, langa bradul de Craciun. Fotografiile sunt insotite de mesajul Nu exista bucurie adevarata decat in emotiil.

UPDATE Presedintele Iohannis, invitat de Patriarhul Daniel sa se intalneasca

Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis, cu ocazia slujbei de duminica dimineata din Catedrala Mitropolitana Ortodoxa de la Sibiu, o invitatie pentru o intalnire din partea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, transmite Agerpres. Iohannis a confirmat, la iesirea de la slujba, ca se va intalni cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PFP Daniel.

FOTO. Sotia sefului statului a postat poze cu presedintele Iohannis langa bradul de Craciun

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a postat pe contul sau de Facebook cateva fotografii cu seful statului langa bradul de Craciun. Nu exista bucurie adevarata decat in emotiile inimii a fost mesajul care a insotit pozele.

FOTO VIDEO Peste 76.000 de persoane au fost ucise in Siria in 2014. Bashar al-Assad a facut Revelionul pe front

Dupa luni bune de la ultima iesire publica, presedintele sirian Bashar al-Assad a mers in noaptea de Revelion pe front, unde a luat masa alaturi de soldatii care, de aproape patru ani, lupta in razboiul civil in care, doar in anul care a trecut, au fost ucisi mai bine de 76. 000 de oameni - dintre care jumatate erau civili.

Presedintele Iohannis participa duminica la liturghia Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa, dumnica, la liturghia duminicala de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu, informatia fiind confirmata pentru Mediafax de purtatoarea de cuvant a.

Presedintele Iohannis participa duminica la liturghia Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa, dumnica, la liturghia duminicala de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu, informatia fiind confirmata pentru agentia Mediafax de purtatoarea de cuvant a presedintelui, Tatiana Niculescu Bran.

Presedintele Iohannis participa duminica la liturghia Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa, dumnica, la liturghia duminicala de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. Informatia a fost confirmata de purtatoarea de cuvant a presedintelui, Tatiana.

Catalin Predoiu, la Adevarul Live: Nu exista tensiuni intre mine si presedintele Iohannis

Premierul din umbra al PNL, Catalin Predoiu, a vorbit, la Adevarul Live, despre sansele liberalilor de a prelua guvernarea in 2015, despre relatia cu presedintele Klaus Iohannis si despre linia europeana pe care trebuie sa continue Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )