Libnet.ro
UNICEF

22:30

FOTO VIDEO Provocarea galetii cu gheata, gest umanitar sau exhibitionism?

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Provocarea galetii cu gheata, gest umanitar sau exhibitionism?

Provocarea galetii cu gheata este una dintre cele mai reusite actiuni umanitare din istorie, dar baia de apa rece nu este atat de inofensiva si nici atat de altruista precum pare, spun unii medici si psihologi. continuă pe Adevărul

Diplomatii americani nu au voie sa participe la provocarea galetii cu gheata

Diplomatii americani nu au voie sa participe la provocarea galetii cu gheata, potrivit unui mesaj intern al Departamentului de Stat american, a declarat joi purtatoarea de cuvant a departamentului, Marie Harf.

Unul dintre initiatorii campaniei provocarea galetii cu gheata a murit inecat

Corey Griffin, unul dintre initiatorii campaniei provocarea galetii cu gheata , a murit inecat pe 16 august, dupa ce a reusit sa stranga peste 100. 000 de dolari in campania umanitara, arata bloomberg. com.

Unul dintre initiatorii campaniei provocarea galetii cu gheata a murit inecat, la 27 de ani

Corey Griffin, unul dintre initiatorii campaniei provocarea galetii cu gheata, a murit pe 16 august, in urma unui accident care a dus la inec, dupa ce reusise sa stranga, cu cateva zile inainte, peste 100. 000 de dolari in campania umanitara.

Unul dintre initiatorii campaniei provocarea galetii cu gheata a murit inecat, la 27 de ani

Unul dintre initiatorii campaniei galeata cu gheata, Corey Griffin, a murit inecat pe 16 august, dupa ce reusise sa stranga, cu cateva zile inainte, peste 100. 000 de dolari in campania umanitara, scrie Mediafax.

Blonda din PMP a adus provocarea galetii cu apa rece in Bistrita. Aceasta a provocat-o pe Elena Udrea

Provocarea galetii cu apa rece care a devenit un fenomen mondial a ajuns si la Bistrita. Prima care a avut curaj sa faca un dus cu apa rece a fost Alina Moldovan, una dintre blondele lui Dan Negru si membra PMP. Aceasta spune ca gestul vine in sprijinul prietenei sale care sufera de scleroza multipla.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )