Libnet.ro
UNICEF

00:08

Blonda din PMP a adus provocarea galetii cu apa rece in Bistrita. Aceasta a provocat-o pe Elena Udrea

Adevărul Adevărul,
Blonda din PMP a adus provocarea galetii cu apa rece in Bistrita. Aceasta a provocat-o pe Elena Udrea

Provocarea galetii cu apa rece care a devenit un fenomen mondial a ajuns si la Bistrita. Prima care a avut curaj sa faca un dus cu apa rece a fost Alina Moldovan, una dintre blondele lui Dan Negru si membra PMP. Aceasta spune ca gestul vine in sprijinul prietenei sale care sufera de scleroza multipla. continuă pe Adevărul

Charlie Sheen a decis sa participe intr-o maniera originala la provocarea cu galeata cu apa rece (VIDEO)

ActorulCharlie Sheen a acceptat sa ia parte la provocarea ALS Ice Bucket, in care trebuie sa-ti torni o galeata cu apa rece in cap, insa a facut-o intr-o maniera originala. in loc sa-si toarne apa.

Radu Banciu a anuntat numele politicienilor pe care ii provoaca la proba galetii cu apa rece

Jurnalistul Radu Banciu a lansat provocari mai multor politicieni in cadrul campaniei ALS Ice Bucket, la scurt timp dupa ce si-a turnat la randul sau o galeata cu apa cu gheata, in Piata.

Unul dintre initiatorii campaniei provocarea galetii cu gheata a murit inecat, la 27 de ani

Corey Griffin, unul dintre initiatorii campaniei provocarea galetii cu gheata, a murit pe 16 august, in urma unui accident care a dus la inec, dupa ce reusise sa stranga, cu cateva zile inainte, peste 100. 000 de dolari in campania umanitara.

Unul dintre initiatorii campaniei provocarea galetii cu gheata a murit inecat

Corey Griffin, unul dintre initiatorii campaniei provocarea galetii cu gheata , a murit inecat pe 16 august, dupa ce a reusit sa stranga peste 100. 000 de dolari in campania umanitara, arata bloomberg. com.

Miercuri, ora 20:00 Radu Banciu ii provoaca pe candidatii la presedintie la proba galetilor cu apa rece!

Moda turnarii in cap a unei galeti cu apa rece in scopuri umanitare ajunge si in Romania! Radu Banciu ii provoaca pe toti candidatii la presedintie la primul dus rece de campanie! Miercuri seara, de la.

Miercuri, ora 19:30 Radu Banciu ii provoaca pe candidatii la presedintie la proba galetilor cu apa rece!

Moda turnarii in cap a unei galeti cu apa rece in scopuri umanitare ajunge si in Romania! Radu Banciu ii provoaca pe toti candidatii la presedintie la primul dus rece de campanie! Miercuri seara, de la.

ALS Ice Bucket, varianta Radu Banciu: Jurnalistul a primit in cap o galeata cu apa rece, in Piata Universitatii (VIDEO)

O tara bolnava are nevoie de cineva cu capul limpede, a spus miercuri Radu Banciu, inainte sa i se toarne in cap o galeata cu apa rece, o varianta a campaniei americane ALS Ice Bucket. Jurnalistul a.

Cristian Diaconescu pleaca din PMP si candideaza independent la presedintie

Pre and sedintele Funda and tiei Mi and scarea Populara, Cristian Diaconescu, va renunta la functia sa din cadrul Partidului Miscarea Populara pentru a candida independent la prezidentiale, a declarat domnia sa astazi, in cadrul unei conferinte de presa. Le multumesc celor din PMP care m-au ajutat in campania desfasurata pana acum . Considerand ca orice noua evaluare publica nu isi are rostul vreau sa va spun ca imi anunt candidatura ca independent la Presedintia Romaniei. in mod evident nu voi mai fi membru PMP. Voi ramane presedintele Fundatiei Miscarea Populara, a afirmat Cristian Diaconescu.

Cristian Diaconescu s-a retras din PMP stiind ca vor urma discutii despre implicarea sa in suspendarea presedintelui, in 2007

Cristian Diaconescu a decis sa demisioneze din PMP si sa candideze independent la alegerile prezidentiale pentru ca avea la cunostinta faptul ca in Colegiul National de marti ar fi urmat sa se discute despre.

VIDEO Provocarea galetii cu gheata a ajuns la Chisinau

Mai multe persoane publice din Republica Moldova au fost provocate si au raspuns sau nu campaniei umanitare Ice Watter Bucket Chellenge, foarte populara acum in America.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )