Libnet.ro
UNICEF

16:00

FOTO+VIDEO. Raid al Politiei in Barking, estul Londrei: 12 oameni au fost retinuti

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Raid al Politiei in Barking, estul Londrei: 12 oameni au fost retinuti

30: 12 oameni au fost retinuti in Barking, in urma perchezitiilor, a anuntat Scotland Yard. Ei sunt banuiti de implicare in atacurile teroriste de sambata noaptea. continuă pe România Liberă

FOTO+VIDEO. Raid al Politiei in Barking, estul Londrei: 12 oameni au fost retinuti. Politia face publice primele informatii despre un atacator

30: 12 oameni au fost retinuti in Barking, in urma perchezitiilor, a anuntat Scotland Yard. Ei sunt banuiti de implicare in atacurile teroriste de sambata noaptea.

VIDEO. Raid al Politiei in Barking, estul Londrei

Politistii britanici efectueaza, duminica, perchezitii in Barking, estul Londrei, transmite Sky News. Scotland Yard a refuzat sa comenteze aceste informatii de presa despre raid sau sa spuna daca operatiunea are legatura cu atacul de la Pdul .

Patru femei ridicate de politie din Barking, n estul Londrei

Patru femei au fost ridicate duminica de politie dintr-un bloc din Barking, in estul Londrei, potrivit unui fotograf al agentiei de presa Reuters, in timp ce politia a anuntat ca a arestat 12 persoane din zona in legatura cu atacul de sambata seara de la London Bridge, relateaza Reuters.

LIVE UPDATE. Londra, sub teroare. Sapte persoane au murit si 48 au fost ranite. 21 sunt in stare critica. Martori: Printre cele 12 persoane retinute ar fi si doi romani |FOTO + VIDEO

Capitala Marii Britanii este din nou in alerta, dupa ce o dubita a secerat, sambata seara, zeci de trecatori pe Podul Londrei. Ulterior, mai multe persoane au fost injunghiate, s-au auzit explozii si focuri de arma in zona Borough Market. Politia a confirmat producerea a doua incidente teroriste. Cel putin sapte persoane si-au pierdut viata. Trei atacatori au fost impuscati mortal.

LIVE UPDATE. Atentat la Londra. O dubita alba a intrat in pietoni. Cel putin sase persoane si-au pierdut viata, 48 au fost ranite. Trei atacatori au fost impuscati. Precizarile MAE |FOTO + VIDEO

Capitala Marii Britanii este din nou in alerta, dupa ce o dubita a secerat, sambata seara, zeci de trecatori pe Podul Londrei. Ulterior, mai multe persoane au fost injunghiate, s-au auzit explozii si focuri de arma in zona Borough Market. Politia a confirmat producerea a doua incidente teroriste. Cel putin 6 persoane si-au pierdut viata. Trei atacatori au fost impuscati mortal.

Atentat la Londra. O dubita alba a intrat in pietoni. Cel putin sase persoane si-au pierdut viata, 30 au fost ranite. Trei atacatori au fost impuscati |FOTO + VIDEO

Capitala Marii Britanii este din nou in alerta, dupa ce o dubita a secerat, sambata seara, zeci de trecatori pe Podul Londrei. Ulterior, mai multe persoane au fost injunghiate, s-au auzit explozii si focuri de arma in zona Borough Market. Politia a confirmat producerea a doua incidente teroriste. Cel putin 6 persoane si-au pierdut viata. Doi atatcatori ar fi fost impuscati motal.

FOTO + VIDEO LIVE. A inceput concertul caritabil pentru victimele de pe Manchester Arena. Evenimentul se desfasoara conform programului, in conditii de securitate sporite

Un concert de caritate, One Love Manchester, va avea loc, duminica, in orasul britanic in care, in urma cu doua saptamani, 22 de persoane si-au pierdut viata si alte 116 au fost ranite. Artisti de reunume precum Justin Bieber, Katy Perry, Coldplay, Robbie Williams, Black Eyed Peas, Take That si Miley Cyrus, i se vor alatura pe scena Arianei Grande, artista americana la al carei concert de pe Manchester Arena a avut loc atentatul sinucigas.

Grindeanu, numire dubioasa: Un baiat de bani gata din Vaslui este noul prefect al judetului. Eduard Popica nu are experienta in administratie, dar este ruda cu greii PSD din zona (FOTO, VIDEO)

In posturile cheie din administratie, numirile se fac pe cumetrie. Ultimul caz care atrage atentia este din Vaslui, unde premierul Sorin Grindeanu a facut un pac din degete si in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )