Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO + VIDEO. Robotul Curiosity sarbatoreste patru ani de cand se afla pe Marte

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Robotul Curiosity sarbatoreste patru ani de cand se afla pe Marte

Sambata se implinesc patru ani de cand robotul Curiosity si-a inceput misiunea pe Marte. continuă pe România Liberă

Ozzy Osbourne urmeaza un tratament intensiv contra dependentei de sex: rockerul a dezvaluit ca a avut o relatie extraconjugala timp de patru ani

Rockerul britanic Ozzy Osbourne 67 de ani) a dezvaluit intr-un mesaj publicat, miercuri, pe pagina sa de Facebook ca urmeaza un tratament intensiv contra dependentei de sex, dupa o relatie extraconjugala de aproape patru ani care a fost pe punctul de a-i distruge casnicia cu Sharon Osbourne, arata News. ro.

Raed Arafat: Procedura pentru dotarea serviciilor de ambulanta pe urmatorii patru ani, derulata anul acesta

Anul acesta va fi derulata procedura prin care serviciile de ambulanta vor fi dotate pentru urmatorii patru ani, a anuntat doctorul Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU).

FOTO + VIDEO. Maroc: Un bloc cu patru etaje s-a prabusit peste o cafenea din Casablanca. O persoana a murit, 22 au fost ranite

O persoana a murit si 22 au fost ranite, dintre care una se afla in stare critica, dupa ce un bloc cu patru etaje, din orasul marocan Casablanca, s-a prabusit peste o cafenea aflata la parter. in interiorul cafenelei se aflau simpatizanti ai echipei locale de fotbal Wydad, care urmareau la televizor un meci al echipei favorite.

FOTO VIDEO Hardwell si Scooter urca pe scena Untold 2016. Secvente electrizante din prima seara si programul de vineri

Dupa ce au dansat pe ritmurile lui Faitless, Tiesto si Fedde le Grande, festivalierii continua distractia in seara aceasta cand pe scena mare a Untold vor urca Scooter, de la ora 21. 00, Dannic de la ora 22. 00, galantis de la miezul noptii, Hardwell de la ora 1. Seara o va incheia Tujamo, al carui concert incepe in jurul orei 3. in prima seara au participat circa 70. 000 de oameni la concerte.

Fenomene neobisnuite si antrax in Siberia FOTO VIDEO

In pamintul inghetat din nordul tundrei siberiene s-au descoperit in ultima perioada fenomene naturale inexplicabile : pamintul a inceput sa se umfle sub picioarele oamenilor de pe insula Belyy. La aceasta se adauga aparitia, dupa 75 de ani, a unui focar de antrax in regiunea Iamalo-Nenet.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )