Libnet.ro
UNICEF

00:08

FOTO VIDEO Romania lucrului prost facut. Autostrada care a costat o avere si a crapat la zece zile dupa inaugurare

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Romania lucrului prost facut. Autostrada care a costat o avere si a crapat la zece zile dupa inaugurare

Cel mai mare proiect public de pe teritoriul judetului Sibiu construirea unui lot de 22,11 kilometri de autostrada catre vestul Europei este un dezastru. Crapata la zece zile dupa inaugurare, inchisa apoi total circulatiei timp de un an, autostrada este scena unor degradari continue. Pe langa cele 600 de milioane de lei platite constructorului, acesta tocmai a mai primit dreptul de a incasa despagubiri de 83 de milioane de lei. continuă pe Adevărul

VIDEO Romania lucrului prost facut. Cum a ajuns un centru SPA de 1 milion de euro sa fie deschis doar o singura zi

La aproape un an de la inaugurarea care a avut loc in campania electorala, SPA-ul construit de Primaria Lugoj cu aproape 1 milion de euro este inca inchis. Langa bazinul acoperit este santierul unui strand in aer liber care trebuia sa fie functional inca din 2014. La doi pasi de cele doua obiective cu probleme se mai afla un pod pietonal inaccesibil persoanelor cu handicap.

Romania lucrului prost facut. Aberatii pe bani publici: o ulita are doua retele de apa, alta n-are deloc. Primarul a luat 6 tone de motorina, dar n-avea masina

Va prezentam comuna galateana Barcea. Aici, in perioada primarului Relu Popescu, s-au intamplat cele mai mari aberatii edilitare, multe la numar, si al caror drum a dus pe la procuratura.

Dragnea, fortareata din Brazilia. Rise Project publica noi dovezi despre afacerile presedintelui PSD din America de Sud. Vila luxoasa cumparata de un fost coleg de facultate (FOTO, VIDEO)

Jurnalistii de la Rise Project au publicat luni noi documente care arata ca prietenul lui Liviu Dragnea, fost coleg de facultate si trupa rock, Mugurel Sorin Gheorghias, a facut investitii imobiliare in.

NOU ATAC TERORIST: Un camion a intrat in multime in Stockholm. Mai multe persoane ranite, cel putin 4 morti. Atacatorul a fost prins si isi recunoaste vinovatia (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Noi Informatii din Suedia. Autoritatile au anuntat ca autorul atacului, care a fost prins in nordul orasului Stockholm, isi recunoaste vina. Ultimul bilant facut public de autoritati.

FOTO VIDEO Imagini socante la Drumul Crucii. Rastignirea lui Iisus, transformata intr-un spectacol de strada

In Lunea Mare, centrul Zalaului s-a transformat in scena pentru un spectacol de o violenta greu de digerat, odata cu reeditarea drumului pe care Mantuitorul l-a parcurs de la judecata pana la rastignire.

Au fost anuntati castigatorii concursului foto-video cu tema Timisoara. Puteti vedea cele mai bune lucari

Au fost anuntati castigatorii concursului lansat in luna martie, de Casa de Cultura a Municipiului, care a avut ca tema Timisoara.

FOTO/VIDEO Viata si Gunoi, la periferia Clujului. Duminica la Pata Rat, cu Dan Perjovschi si casele din visele copiilor care traiesc langa rampa de gunoi

Mobila in casa sau o camera mare, un bloc lunguiet, alaturi de care s-au insiruit in zbor vertical inimioare, un garaj de masini pentru opt masini, colorate), o casa plutitoare si o alta care are curtea inauntru. Sunt cateva dintre visele despre case transpuse in desene de copiii de la Pata Rat, in week-end-ul in care comunitatea a fost vizitata de un artist celebru.

FOTO + VIDEO. Egiptul, sub stare de alerta, dupa ce doua biserici au fost vizate de atacuri cu bomba, in ziua de Florii. 44 de persoane au murit si peste 120au fost ranite. O parte dintre victime erau credinciosi care participau la slujba. Gruparea Stat I

Doua biserici din Egipt au fost vizate, duminica, de explozii cu bomba. Astfel, cel putin 44 de persoane persoane au murit si peste 120 au fost ranite, in explozii care au avut loc, in ziua de Florii, la doua biserici crestine din orasele egiptene Alexandria si Tanta.

FOTO + VIDEO. Doua biserici din Egipt, vizate de atacuri cu bomba, in ziua de Florii. Cel putin 36 de persoane au murit si peste 100 au fost ranite. O parte dintre victime erau credinciosi care participau la slujba. Gruparea Stat Islamic a revendicat aten

Doua biserici din Egipt au fost vizate, duminica, de explozii cu bomba. Astfel, cel putin 11 persoane au murit si alte cateva au fost ranite, intr-un atentat care a avut loc, in ziua de Florii, la o biserica crestina din orasul egiptean Alexandria. Anterior, si o biserica din orasul Tanta, situat in Delta Nilului, a fost vizat de un atac cu bomba, care a cauzat moartea 25 de oameni si ranirea a 78 .

FOTO + VIDEO. Mai multi protestatari au perturbat un miting organizat de Marine Le Pen in Corsica. Pentru restabilirea ordinii, au fost folosite gaze lacrimogene

Un protest a izbucnit, sambata, la un miting al candidatei Frontului National la alegerile prezidentiale din Franta, Marine Le Pen, care era programat sa aiba loc la Ajaccio, in insula Corsica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )