Libnet.ro
UNICEF

07:00

FOTO VIDEO Schiorul ranit a fost localizat la foarte scurt timp dupa accident

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Schiorul ranit a fost localizat la foarte scurt timp dupa accident

Un moment de inspiratie, prin cererea unui numar de telefon al unuia dintre salvamontistii din Arges, a salvat, astazi, pe tanarul de 25 de ani, care a cazut intr-o prapastie adanca de aproximativ 50 de metri, in Muntii Fagaras. Tanarul a dat apoi indicii salvamontistilor pentru a-l putea gasi. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Schiorul ranit in Muntii Fagaras a fost localizat la foarte scurt timp dupa accident

Un moment de inspiratie, prin cererea unui numar de telefon al unuia dintre salvamontistii din Arges, l-a salvat, astazi, pe tanarul de 25 de ani care a cazut intr-o prapastie adanca de aproximativ 50 de metri, in Muntii Fagaras. Tanarul a dat apoi indicii salvamontistilor pentru a-l putea gasi.

FOTO VIDEO Cervo, experienta culinara completa

De fiecare data cand intru intr-un restaurant am sentimentul ca particip si fac parte dintr-un mare spectacol. La restaurantul Cervo, local aflat la parterul unui bloc elegant de birouri, dintr-o zona exclusivista a Capitalei, inca de la usa mi-am dat seama ca nu mi-au fost inselate asteptarile.

FOTO VIDEO Vlad, copilul care doarme 22 de ore pe zi: Nu vreau sa mai traiesc in lumea asta!

Vlad Preda, in varsta de 11 ani, din localitatea doljeana Bailesti, traieste de doi ani un cosmar. Copilul a fost diagnosticat cu narcolexie, o boala care provoaca somnolenta.

VIDEO Matias Abelairas, fost jucator la River Plate, a semnat cu FC Vaslui

Ajuns de doui zile in cantonamentul de pregatire din Antalya, argentinianul Matias Abelairas a fost convins de oficialii clubului vasluian sa imbrace tricoul galben-verde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )