Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO VIDEO Sting a intepat publicul de la Bucuresti cu o prestatie live inedita

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Sting a intepat publicul de la Bucuresti cu o prestatie live inedita

Sting, celebrul cantaret britanic, a revenit miercuri, 31 iulie, la Bucuresti, pentru a sustine ultimul spectacol care incheie seria concertelor din cadrul turneului Back To Bass. Fanii stransi in cadrul pavilionului Romexpo au putut sa-l urmareasca pe artist intr-o postura inedita: cea de rocker. continuă pe Adevărul

VIDEO Sting, alaturi de Robert Downey Jr., intr-un duet unic

Peste doua zile, Sting va concerta alaturi de o trupa de muzicieni, in Bucuresti, in cadrul turneului Back To Bass. inainte de a incanta publicul romanesc, Sting a oferit un moment unic alaturi de Robert Downey Jr. , actorul care ii da viata Omului de Otel.

VIDEO: STING va reveni in Romania in cadrul turneului Back To Bass Tour

Pe 31 iulie 2013, Gordon Matthew Thomas Summer, cunoscut ca STING, va reveni in Romania pentru un concert ce va avea loc la Romexpo, cu ocazia turneului Back To Bass. Acest turneu il prezinta pe Sting in postura in care a cunoscut consacrarea, cea de muzician rock. Concertul de la Bucuresti incheie Back To Bass Tour asa ca veti avea o ultima sansa sa-l vedeti live pe Sting si sa ascultati multe dintre hiturile sale precum Every Breath You Take, Roxanne, Message In A Bottle, Englishman in New York si multe altele.

VIDEO Sting, omul si artistul complet, in concert la Bucuresti

Sting revine miercuri seara pe scena din Romania, la Romexpo, cu un concert rock ce marcheaza incheierea turneului Back to Bass. Fanii romani vor avea ocazia sa asculte cele mai cunoscute piese ale sale, printre care Roxanne si Englishman in New York.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )