Libnet.ro
UNICEF

12:30

FOTO VIDEO De ce traiesc grecii din Ikaria cu 20 de ani mai mult decat romanii

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO De ce traiesc grecii din Ikaria cu 20 de ani mai mult decat romanii

Speranta de viata in Romania este de putin peste 74 de ani. Prin comparatie, pe insula Ikaria traiesc atat de multi centenari, incat oamenii de stiinta au mers sa investigheze conditiile de trai ale grecilor de aici pentru a gasi secretul longevitatii. continuă pe Adevărul

FOTO Povestea canotoarei mutilata de sot. O sportiva de 20 de ani este tinuta in viata de aparate dupa ce iubitul a stropit-o cu benzina si i-a dat foc

O tanara de 20 de ani din Iasi, fosta campioana la canotaj, se afla in coma la un spital de Bucuresti dupa ce sotul ei, intr-un exces de furie, a stropit-o cu benzina si i-a dat foc. Barbatul a fost arestat vineri, 27 iulie. Daca va supravietui, sotia sa va ramane mutilata pe viata.

FOTO Povestea canotoarei mutilate de sot. O sportiva de 20 de ani este tinuta in viata de aparate dupa ce iubitul a stropit-o cu benzina si i-a dat foc

O tanara de 20 de ani din Iasi, fosta campioana la canotaj, se afla in coma la un spital de Bucuresti dupa ce sotul ei, intr-un exces de furie, a stropit-o cu benzina si i-a dat foc.

FOTO VIDEO Vultur codalb electrocutat, salvat de veterinarii echipei Oceanic Club

Este vorba despre un vultur care se afla in zona localitatii Sulina din judetul Tulcea. Nu putea sa zboare, astfel ca agentii ecologi din cadrul Administratiei Biosferei Delta Dunarii ARBDD) au solicitat sprijin pentru salvarea lui.

Cota de piata a Apple a fost de 13,6%, cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Cota de piata a Apple a scazut de 13,6% in trimestrul al doilea, dupa vanzarile de smartphone-uri la nivel global, reprezentand cel mai redus nivel din ultimii trei ani, fata de 16,6% in perioada corespunzatoare a anului trecut, informeaza Bloomberg.

FOTO VIDEO Legendele Rolling Stones Mick Jagger si Keith Richards: 70 de ani de viata, 50 de ani pe scena

Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones, implineste pe 26 iulie 70 de ani. Colegul sau, chitaristul Keith Richards, aniverseaza aceeasi varsta pe 18 decembrie. impreuna au petrecut pe scena o jumatate de secol.

FOTO VIDEO Corina Chiriac: Nu a existat niciun interpret pe care Festivalul de la Mamaia sa nu-l fi servit

Festivalul de la Mamaia aniverseaza in aceasta vara 50 de ani de la prima editie. Considerat o emblema a muzicii usoare romanesti, evenimentul este in pericol sa nu se mai desfasoare din cauza lipsei de fonduri. Corina Chiriac, o artista care a urcat multi ani pe scena Teatrului de vara din Mamaia, vorbeste despre importanta festivalului in muzica usoara romaneasca.

FOTO Povestea frumoasei canotoare mutilata de sot. O sportiva de 20 de ani este tinuta in viata de aparate dupa ce iubitul a stropit-o cu benzina si i-a dat foc

O tanara de 20 de ani din Iasi, fosta campioana la canotaj, se afla in coma la un spital de Bucuresti dupa ce sotul ei, intr-un exces de furie, a stropit-o cu benzina si i-a dat foc. Barbatul a fost arestat vineri, 27 iulie. Daca va supravietui, sotia sa va ramane mutilata pe viata.

FOTO-VIDEO Sute de credinciosi si-au asigurat masinile gratuit, de Sfantul Cristofor

Sute de credinciosi din Oradea au mers la biserica, duminica, sa-si sfinteasca masinile, cu ocazia Sfantului Cristofor, ocrotitorul calatorilor. Este un obicei care are loc doar la Oradea, astfel ca in fiecare an numarul credinciosilor este tot mai mare.

FOTO VIDEO Patru anexe gospodaresti distruse de foc intr-un incendiu la Straoane

Patru echipaje de pompieri militari, dar si cetatenii din localitate s-au luptat ore bune cu flacarile pana au reusit sa lichideze incendiul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )