Libnet.ro
UNICEF

10:30

FOTO VIDEO Ziua Premiilor Catarama la Colegiul National Gheorghe Vranceanu

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Ziua Premiilor Catarama la Colegiul National Gheorghe Vranceanu

Vineri, 13 iunie, la Colegiul National Gheorghe Vranceanu din Bacau a avut loc o ora festiva, la 40 de ani de la absolvirea clasei in care a invatat Viorel Catarama. Tot ieri s-au implinit 20 de ani de cand se acorda premii, in bani, pentru elevii olimpici, cu rezultate exceptionale. Anual, omul de afaceri bacauan finanteaza cu peste 10 mii de dolari performantele elevilor. Balul Premiilor Catarama a avut loc la Hotel Decebal, dupa ora 21. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Slatina, capitala calusului romanesc timp de trei zile

Municipiul Slatina se afla sub asaltul calusarilor si al altor dansatori de muzica populara pentru trei zile. Astfel, miercuri 11 iunie, a fost dat startul celei de-a XVI-a editii a Concursului National al Copiilor Calusul Romanesc, manifestare ce reuneste nu mai putin de 1. 700 de persoane, dansatori si invitati, din tara si nu numai. Vineri, la finalul concursului, vor fi premiati cei mai performanti dansatori.

FOTO VIDEO DN 72 Targoviste Ploiesti, blocat doua ore de un TIR incarcat cu sute de bacsuri de Cola

Un tir incarcat cu mii de sticle de suc s-a rasturnat, seara trecuta, pe Drumul National 72, care leaga Targoviste de Ploiesti, blocand circulatia mai bine de doua ore. Soferul povesteste ca a derapat din cauza drumului acoperit de apa si intreaga incarcatura, de 20 de tone, s-a rasturnat pe sosea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )