Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO. Vikingi inarmati pana in dinti pe strazile din Bucuresti.

România Liberă România Liberă,
FOTO. Vikingi inarmati pana in dinti pe strazile din Bucuresti.

Trei razboinici nordici s-au plimbat saptamana trecuta prin Bucuresti pentru a anunta premiera serialului Vikingii, care va avea loc in aceasta seara, de la ora 22, pe canalul History. Cei trei razboinici au pornit din Piata Romana si au ajuns pana in Piata Unirii. Pe drum, au facut poze cu trecatorii si le-a povestit despre noul serial. Bucurestenii au fost incantati de neasteptata intalnire cu vikingii, exprimandu-si entuziasmul fata de noul serial. Serialul Vikingii . continuă pe România Liberă

FOTO. Vikingi inarmati pana in dinti pe strazile din Bucuresti.

Trei razboinici nordici s-au plimbat saptamana trecuta prin Bucuresti pentru a anunta premiera serialului Vikingii, care va avea loc in aceasta seara, de la ora 22, pe canalul History. Cei trei razboinici au pornit din Piata Romana si au ajuns pana in Piata Unirii. Pe drum, au facut poze cu trecatorii si le-a povestit despre noul serial. Bucurestenii au fost incantati de neasteptata intalnire cu vikingii, exprimandu-si entuziasmul fata de noul serial. Serialul Vikingii .

EximBank si-a relocat sediul din Bucuresti

Sucursala Bucuresti a EximBank si centrala bancii vor functiona, incepand din aceasta saptamana, intr-un nou sediu din Palatul Kiseleff, schimbarea locatiei intervenind in contextul unor decizii de management strategic care au avut la baza atat optimizarea fluxurilor de lucru, cat si reducerea costurilor operationale, potrivit unui comunicat de presa.

Proteste Rosia Montana: Piata Universitatii din Bucuresti si centrul municipiului ...

Manifestantii au parasit intersectia de la Piata Universitatii, in urma solicitarilor repetate facute de negociatorii Jandarmeriei, astfel ca traficul rutier a fost reluat pe toate bulevardele. Potrivit Mediafax, sunt peste 2. 000 de persoane. --- Peste 1. 000 de manifestanti anti-Rosia Montana au ocupat Piata Universitatii din Capitala. Manifestantii sunt flancati in rondul de la Universitate de trei cordoane de jandarmi, aflate la intrarile pe bulevardele I. Bratianu, Carol si .

Sorin Oprescu : reteritorializarea cainilor vagabonzi din Bucuresti - cea mai mare ...

Tot ce s-a intamplat in ultimii ani in Bucuresti cu asa-numita reteritorializare a cainilor fara stapan e vazut azi de primarul Capitalei drept cea mai mare prostie. Da, o prostie din cauza careia au suferit zeci de mii de oameni muscati de caini. Si mai ales Ionut Anghel, copilul de patru ani ucis de caini vagabonzi care fusesera, la randul lor, reteritorializati. asa se explica faptul ca unul din cainii din haita ucigasa apartinea unui ONG din Sectorul 6 al Capitalei. Cum altfel sa explici .

Un politist a fost injunghiat intr-o statie de tramvai din Bucuresti

Un politist a fost injunghiat, sambata dimineata, de un barbat ramas deocamdata neidentificat, in statia tramvaiului 41 din zona pietei bucurestene Crangasi, victima fiind transportata la Spitalul Universitar pentru a i se acorda ingriiri, relateaza Mediafax.

UPDATE Un politist a fost injunghiat intr-o statie de tramvai din Bucuresti

Un politist a fost injunghiat, sambata dimineata, de un barbat ramas deocamdata neidentificat, in statia tramvaiului 41 din zona pietei bucurestene Crangasi, victima fiind transportata la Spitalul Universitar pentru a i se acorda ingriiri, relateaza Mediafax.

Endava face sute de angajari in urmatorii 2 ani in centrele din Bucuresti, Cluj si Iasi

Endava Romania, unul dintre principalii furnizori de servicii IT de pe piata locala, companie cu afaceri de 14,5 milioane de euro in 2012, a ajuns la 880 de angajati in centrele pe care le detine la Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi si vrea sa isi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )