Libnet.ro
UNICEF

20:00

FOTOGALERIE Apple anunta iPad Air si noi variante pentru iPad Mini si laptopurile Macbook Pro

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Apple anunta iPad Air si noi variante pentru iPad Mini si laptopurile Macbook Pro

Apple a prezentat noua varianta iPad, botezata Air pentru modificarile de design care i s-au adus. Cu o greutate de 400 g si o grosime de 7,5mm, noul iPad este cel mai subtire si usor de pana acum. Compania a prezentat o versiune imbunatatita a iPad Mini dotat acum cu un ecran Retina precum si noi variante de laptopuri Macbook Pro. Intrati in articol pentru a vedea toate noutatile anuntate de Apple. continuă pe Hotnews

Apple a lansat iPad Air, cea mai usoara tableta din lume

Apple a lansat marti noua versiune de tableta iPad Air, cu o carcasa mai subtire si o greutate de numai 1 pound 456 grame), aceasta fiind cea mai usoara tableta din lume. Procesorul noului iPad Air este de dou.

Apple a lansat noile versiuni iPad Air si iPad mini

Apple a lansat marti noua versiune de tableta iPad Air, cu o carcasa mai subtire si o greutate de numai 1 pound 456 grame). iPad Air devine, asadar, cea mai usoara tableta din lume. Prevazuta cu un cip A7,.

ESET NOD32 Antivirus primeste noi functii pentru o securizare mai buna

Cea de-a saptea generatie a lui ESET NOD32 Antivirus a fost lansata pe piata in ultimele zile. Include o serie de tehnologii noi ce ofera un echilibru mai ridicat intre protectie si usurinta in utilizare. Cele trei caracteristici functionale incluse in noua versiune de ESETNOD32 sunt Exploit Blocker, o caracteristica ce are ca tinta procesul de exploatare a vulnerabilitatilor si functioneaza independent de continutul sau atasamentul de malwaer ce poate duce la o infectie a PC-ului. Aceasta caracterisitca ofera protectie [].

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )