Libnet.ro
UNICEF

14:30

FOTOGALERIE BMW M6 Gran Coupe a fost lansat in Romania pe pista Aeroportului Baneasa. Reuniunea superlativelor

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE BMW M6 Gran Coupe a fost lansat in Romania pe pista Aeroportului Baneasa. Reuniunea superlativelor

Merge vorba ca cinci frati foarte puternici si respectati din Germania s-au intalnit de curand pe Aeroportul Baneasa pentru un eveniment special. Unuia i se zice M5 Sedan, altuia M3, pe unul il cheama M6 Coupe, pe altul M6 Cabriolet, iar celui mai inalt dintre ei i se zice X6 M. Acestia cinci fac parte din nobila familie BMW din Munchen si intalnirea lor pe pista, in Romania, a fost speciala. Asta pentru ca l-au adus cu ei pe cel mai nou membru al selectei familii, M6 Gran Coupe. X6 M si Seria 1 M Coupe au lipsit de la reuniune, fiind prinsi cu trebuie importante in Germania. continuă pe Hotnews

Ziua M: training in cel mai nou model, BMW M6 Gran Coupe

BMW Group a adus pentru prima data in Romania programul BMW Driver Training si a pus la dispozitie opt modele M pentru un modul cu pilotul Claudiu David, printre care si cele mai rapide si mai puternice BMW-uri construite vreodata, M6 Coupe, Cabriolet.

Noul Logan Break a fost lansat in Romania.

Noul Logan MCV se adauga din aceasta saptamana gamei de modele Dacia comercializate in Romania. Incepand din 29 mai 2013, Noul Logan MCV va putea fi comandat in toata reteaua comerciala Dacia. Clientii vor putea opta intre trei versiuni de echipare Acces, Ambiance si Laureate si patru tipuri de motorizari, dintre care doua agregate pe benzina de 75 CP si 90CP) si doua propulsoare diesel de 75 CP si 90 CP). In plus, va fi disponibila si o versiune cu alimentare .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )