Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTOGALERIE Capitala sub cod portocaliu de viscol - cum arata marile bulevarde, strazile secundare si trotuarele

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Capitala sub cod portocaliu de viscol - cum arata marile bulevarde, strazile secundare si trotuarele

In Bucuresti ninge de joi seara, iar orasul se afla sub cod portocaliu de ninsoare, fiind anuntate precipitatii pana vineri, la ora 20. In aceasta dimineata, pe bulevardele principale se circula in conditii de iarna, nefiind blocaje in intersectii, potrivit datelor furnizate de Politia Rutiera. Pe strazile secundare s-a intervenit putin sau deloc, la fel si in statiile RATB si la trecerile de pietoni. Nici trotuarele nu sunt deszapezite, insa aici este treaba cetatenilor, fiecare fiind obligat sa-si faca curat in fata casei. Daca sunteti nemultumiti de felul in care se face deszapezirea in Capitala, va rugam sa ne trimiteti informatii si imagini cu strazile/trotuarele/statiile RATB blocate. continuă pe Hotnews

Alerta de vreme rea. Buzaul intra la noapte sub cod portocaliu de viscol

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, o avertizare Cod portocaliu de ninsori si viscol puternic pentru Bucuresti, Buzau si alte zece judete din sudul si estul tarii, valabila de vineri dimineata de la ora 2. 00, pana seara la ora 18.

Comandament de IARNA la M.A.I.: Romania, SUB COD PORTOCALIU DE NINSORI SI VISCOL (VIDEO, FOTO)

Noul ministru al Internelor a convocat comandamentul de iarna, dupa ce ANM a anuntat ca vremea se raceste puternic de joi seara. Potrivit meteorologilor, Romania va fi pana in weekend sub cod de.

Avertizare de vreme rea. Cod portocaliu de viscol in judetul Galati incepand din noaptea de joi spre vineri

Galatiul se afla pe lista celor 11 judete care, alaturi de municipiul Bucuresti, vor intra sub cod meteo portocaliu de viscol puternic. Potrivit ANM, codul va intra in vigoare vineri, la ora 2. 00 si va inceta la ora 18. Autoritatile spun ca sunt pregatite pentru orice.

Alerta meteo de vreme rea: cod portocaliu de viscol puternic in Baragan

Vremea o ia razna in urmatoarele ore. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM) in intervalul 5 ianuarie, ora 22. 00 6 ianuarie, ora 20. 00, sunt asteptate ninsori insemnate cantitativ si local viscolite. Meteorologii au instituit deja un cod galben in 15 judete. in Baragan, de vineri noapte, vremea se inrautateste si a fost emisa avertizare de cod portocaliu.

Cod portocaliu de viscol.Mai multe drumuri nationale si Autostrada A2, inchise. Patru judete, izolate

Mai multe drumuri nationale din judetele Buzau, Giurgiu, Vrancea, Braila, precum si Autostrada Soarelui sunt inchise, vineri dimineata, din cauza viscolului.

UPDATE 42 de localitati fara curent electric, toate drumurile nationale si judetene din Braila, inchise. Judetul, sub cod rosu de viscol pana la ora 18.00

Judetul Braila este sub cod rosu de viscol. Toate drumurile nationale si judetene sunt inchise, iar vantul bate cu mare putere.

Peste 6.500 de politisti vor actiona suplimentar in Bucuresti si in judetele sub cod galben si portocaliu de viscol

Peste 6. 500 de politisti vor actiona suplimentar fata de efectivul curent in Bucuresti si in 25 de judete aflate sub avertizare de cod galben si cod portocaliu de ninsori insemnate cantitativ si viscol puternic, pentru prevenirea si gestionarea situatiilor de risc, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane.

Cod portocaliu de viscol in Bucuresti si 10 judete, cod galben de ninsori in alte 15 judete

Bucurestiul si zece judete vor fi vineri, de la ora 02. 00 pana la ora 18. 00, sub avertizare cog portocaliu de viscol, iar alte 15 judete din estul, sudul si centrul tarii au fost atentionate cu cod galben de ninsori viscolite, valabil de joi seara pana.

Municipiul Bucuresti si 26 de judete, sub cod galben si portocaliu de ninsoare. Reporter RL: Mai multe strazi din Capitala nu au fost deszapezite. in curand, inregistrare cu utilajele de deszapezire parcate in fata Guvernului |FOTO

Bucurestiul si 26 de judete din tara sunt, incepand de joi seara, sub cod galben si portocaliu de ninsori. Reporterul RL aflat in oras a constatat ca, in Sectorul 6, pe stradute laterale si Bulevardul Maniu nu sunt utilaje de deszapezire. Astfel, circulatia de desfasoara cu dificultate.

ALERTA DE VREME REA! Cod PORTOCALIU de ninsori si viscol in 11 judete, Cod GALBEN in alte 15 judete (FOTO)

UPDATE: La ora 14. 00 se reuneste comandamentul de urgenta. Meteorologii au anuntat ca va fi cod portocaliu de ninsori in 11 judete din sud-estul tarii, inclusiv in Bucuresti. Cod galbende.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )