Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un francez a fost condamnat la 6 luni de inchisoare dupa ce a strigat in public Traiasca Statul Islamic

Antena3 Antena3,
Un francez a fost condamnat la 6 luni de inchisoare dupa ce a strigat in public Traiasca Statul Islamic

Un francez in varsta de 54 de ani a fost condamnat la sase luni de inchisoare fara drept de eliberare conditionata pentru ca a strigat Traiasca Statul Islamic! intr-un centru de ajutoare sociale la. continuă pe Antena3

Un traficant de arme rus a fost condamnat la 18 luni de inchisoare in SUA

Cetateanul rus, Dmitri Ustinov foto), a fost condamnat la 18 luni de inchisoare in SUA pentru trafic cu echipamente militare. Aceasta decizie a fost luata de un tribunal din Wilmington, statul Delaware. Dupa.

Barbatul care si-a decapitat concubina in plina strada a fost condamnat la 12 ani de puscarie. Ce daune va plati criminalul

Ieseanul care acum un an si-a ucis concubina in plina strada dupa ce a injunghiat-o cu un cutit in piept a fost condamnat de prima instanta ieseana.

Cum isi facea parte din amenzile incasate un politist botosanean. Acesta a fost condamnat si pentru luare de mita

Un politist botosanean s-a intrecut in comis infractiuni. Dupa ce a fost condamnat pentru luare de mita in urma cu trei ani, saptamana aceasta a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals pentru ca si-ar fi insusit o parte din amenzile date soferilor.

Ludovic Orban: Sorin Rosca Stanescu a aflat de la televizor ca a fost condamnat

Presedintele interimar al PNL Dambovita, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca senatorul Sorin Rosca Stanescu a aflat de la televizor ca a fost condamnat in dosarul Rompetrol, intrucat stia ca este achitat.

VIDEO Fostul primar al Craiovei a scris doua carti de economie in spatele gratiilor. Solomon a fost condamnat la inchisoare pentru coruptie

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, a publicat doua carti de economie din spatele gratiilor. Pentru fiecare volum publicat, un detinut scapa de o luna de inchisoare.

Michael Phelps a fost suspendat sase luni de Federatia Americana de Natatie

Federatia Americana de Natatie l-a suspendat sase luni pe Michael Phelps, sportivul cel mai titrat din istoria Jocurilor Olimpice, dupa ce a fost arestat in urma cu 6 zile pentru conducere in stare de ebrietate,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )