Libnet.ro
UNICEF

15:00

Francois Hollande: Franta, pregatita sa constituie o avangarda in zona euro

Hotnews Hotnews,
 Francois Hollande: Franta, pregatita sa constituie o avangarda in zona euro

Franta este pregatita sa participe la o organizare consolidata a zonei euro si sa constituie, impreuna cu tarile care vor decide aceasta, o avangarda, a afirmat presedintele francez Francois Hollande intr-un editorial publicat de saptamanalul Le Journal du Dimanche, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Presedintele Francois Hollande propune crearea unui guvern al zonei euro

Presedintele francez Francois Hollande propune crearea unui guvern al zonei euro, cu un buget specific, precum si cu un parlament care sa asigure controlul democratic, transmite Reuters. Liderul de la Paris a aratat, totodata, ca este nevoie de actiuni pentru ca cetatenii europeni sa recastige increderea in proiectul european, afectata de criza din Grecia.

Vladimir Putin, Angela Merkel, Francois Hollande si Petro Porosenko cer respectarea stricta a angajamentelor in ceea ce priveste Ucraina

Vladimir Putin, Francois Hollande, Angela Merkel si Petro Porosenko au discutat la telefon vineri seara, cerand respectarea stricta a angajamentelor luate asupra dosarului ucrainean, a anuntat presedintia franceza, citata de Le Figaro.

Francois Hollande, acuzat de opozitia dreapta ca se foloseste de tema prevenirii atentatelor teroriste pentru mascarea insuficientelor Guvernului

Presedintele Frantei, Francois Hollande, este acuzat de opozitia dreapta ca se foloseste politic de tema prevenirii atentatelor teroriste pentru a masca unele insuficiente ale Guvernului. Acuzatia vine dupa ce a.

Ministrii de Finante din zona euro au aprobat imprumutul de 7 mld. euro pentru Grecia

Ministrii de Finante din zona euro au convenit acordarea unui imprumut punte de 7 miliarde de euro Greciei, potrivit unei surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

Analiza: Germania ar trebui sa iasa din zona euro

Ultima serie de tensiuni dintre Grecia si creditorii sai europeni a demonstrat inca o data ca tarile cu economii atat de diferite nu ar fi trebuit sa intre niciodata in zona euro, scrie ziare. com. Insa ar fi mai bine.

Merkel: Acordul pentru Grecia este dur pentru toate tarile din zona euro

Acordul la care s-a ajuns cu greu luni pentru a oferi Greciei un nou sprijin financiar in schimbul reformelor este dur atat pentru populatia elena, cat si pentru celelalte tari din zona euro, a declarat vineri cancelarul german Angela Merkel.

Surse: Ministrii de Finante din zona euro au aprobat, in principiu, imprumutul pentru Grecia de 7 miliarde de euro

Eurogrupul a aprobat, in principiu, acordarea unui imprumut de 7 miliarde de euro Greciei, potrivit unei surse citate de Bloomberg. imprumutul catre statul elen ar urma sa fie anuntat vineri, dupa ce.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )