Libnet.ro
UNICEF

08:00

Francois Hollande: Romania este pregatita sa isi ia unele angajamente privind aderarea la spatiul Schengen

B1 B1,
Francois Hollande: Romania este pregatita sa isi ia unele angajamente privind aderarea la spatiul Schengen

Presedintele Frantei, Francois Hollande a declarat, marti, ca Romania este pregatita sa isi ia unele angajamente in ceea ce priveste aderarea la spatiul Schengen, informeaza Mediafax. Romania este. continuă pe B1

Hollande, despre aderarea la spatiul Schengen: Romania e pregatita sa isi ia unele angajamente

Presedintele Frantei, Francois Hollande a declarat, marti, despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen, ca tara noastra este pregatita sa isi ia unele angajamente in aceasta privinta. Presedintele.

Conferinta de presa comuna Klaus Iohannis - Francois Hollande/ Iohannis a cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen/ Hollande: Anul 2018 este centenarul Romaniei moderne, iar in Franta vom avea o mare mobilizare pentru a celebra acest moment

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Franta, a sustinut marti o conferinta de presa comuna cu presedintele francez Francois Hollande. Am solicitat sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen. Am exprimat speranta ca o decizie va putea fi luata cit mai repede, a afirmat presedintele roman. Cu privire imaginea Romaniei si a comunitatii de romani in Franta, Iohannis a precizat ca a solicitat presedintelui Hollande sprijin in combaterea oricarui discurs ce reduce o relatie solida la clisee. La randul sau, presedintele francez a precizat, cu privire la subiectul sensibil al romilor, ca de ceva timp exista o cooperare politieneasca foarte stransa intre cele doua tari, iar aceasta mobilizare va fi continuata. Hollande a mai spus ca anul 2018 il dorim foarte bine marcat, pentru ca este centenarul Romaniei moderne, iar in Franta vom avea o mare mobilizare pentru a celebra acest moment. HotNews. ro a transmis declaratiile celor doi sefi de statVezi in articol imagini de la primirea oficiala a presedintelui roman Klaus Iohannis la Palatul Elysee.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Francois Hollande: Am cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen si privind comunitatea roma (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti, la Paris, cu omologul sau francez, Francois Hollande. Cei doi lideri au discutat despre relatia bilaterala dintre Romania si Franta, dar si despre comunitatea.

Conferinta de presa comuna Klaus Iohannis - Francois Hollande/ Iohannis a cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen/ Hollande: Anul 2018 este centenarul Romaniei moderne, vrem sa avem o puternica mobilizare pentru a celebra acest moment

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Franta, a sustinut marti o conferinta de presa comuna cu presedintele francez Francois Hollande. Am solicitat sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen. Am exprimat speranta ca o decizie va putea fi luata cit mai repede, a afirmat presedintele roman. Cu privire imaginea Romaniei si a comunitatii de romani in Franta, Iohannis a precizat ca a solicitat presedintelui Hollande sprijin in combaterea oricarui discurs ce reduce o relatie solida la clisee. La randul sau, presedintele francez a precizat, cu privire la subiectul sensibil al romilor, ca de cateva luni exista o cooperare politieneasca mult mai stransa intre cele doua tari si ca doreste reglementarea acestei chestiuni cu fermitate, dar intr-un spirit umanitar. HotNews. ro a transmis declaratiile celor doi sefi de statVezi in articol imagini de la primirea oficiala a presedintelui roman Klaus Iohannis la Palatul Elysee.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Francois Hollande: Am cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen si privind comunitatea roma

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Franta, a sustinut o conferinta de presa comuna cu presedintele francez Francois Hollande, in care precizeaza ca a cerut sprijin pentru aderarea.

Klaus Iohannis, declaratie comuna cu Francois Hollande: Am cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis face, marti, o declaratie de presa comuna cu presedintele Republicii Franceze, Francois Hollande, dupa intalnirea oficiala bilaterala de la Palatul Elysee. Cele mai importante.

Klaus Iohannis se intalneste marti cu Francois Hollande

Presedintele Klaus Iohannis va face o vizita oficiala, marti, in Franta unde urmeaza sa se intalneasca cu omologul sau, Francois Hollande, cu presedintele Senatului, Gerard Larcher, presedintele Adunarii.

Tara noastra nu este pregatita sa adere la spatiul euro

Reporter: Cum apreciati evolutia tarii noastre din punct de vedere al reformelor din justitie? Norica Nicolai: in opinia mea, marile probleme ale administrarii justitiei in Romania nu sunt cele care tin de procesul penal, ci in special cele care tin de numeroasele cauze civile, administrative, de contencios si de dreptul familiei, care nu au un termen de solutionare rezonabil, asa cum solicita Curtea Europeana a Drepturilor Omului si Curtea Europeana de Justitie si in care s-au dat foarte multe solutii discutabile si contestabile.

Ce se intampla acum la granita cu Romania: Este in joc pacea in Europa

Cancelarul german Angela Merkel a atentionat luni la Washington ca, in conflictul din Ucraina, este in joc pacea in Europa, daca este pus sub semnul intrebarii principiul integritatii teritoriale pe.

Romania este pe locul sase din 20 de tari, intr-un top privind viteza de conectare la Internet. Bucurestiul, pe primul loc in Europa

Romania revine din nou atentia globala in ceea ce priveste viteza la Internet, depasind cu mult state dezvoltate precum SUA sau tari din Europa de Vest. Potrivit datelor disponibile, viteza la Internet in.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )