Libnet.ro
UNICEF

15:00

Francois Hollande: Una dintre cutiile negre a fost gasita. Nu exista niciun supravietuitor

România Liberă România Liberă,
Francois Hollande: Una dintre cutiile negre a fost gasita. Nu exista niciun supravietuitor

Holland a mai spus ca o cutie neagra a fost recuperata si adusa la Gao, in nordul Mali, de catre militari francezi care au securizat zona, precizand ca toate ipotezele, in special cele referitoare la conditiile meteorologice, sunt analizate pentru explicarea accidentului. continuă pe România Liberă

Francois Hollande: Toti pasagerii de la bordul avionului Air Algerie au murit

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a anuntat vineri ca toti pasagerii de la bordul avionului Air Algerie prabusit in Mali au murit, mentionand ca una dintre cutiile negre a fost gasita, relateaza AFP.

Cutiile negre ale zborului MH17 Malaysia Airlines au ajuns pe mainile anchetatorilor olandezi

Anchetatorii olandezi au primit cutiile negre ale zborului MH17, a anuntat Ministerul olandez alAfacerilor Externe. Cutiile negre ale zborului MH17 au fost transmise anchetatorilor olandezi de la Biroul de Secur.

Avion doborat in Ucraina. Cutiile negre ale aeronavei au fost predate anchetatorilor olandezi

Cutiile negre ale avionului care efectua zborul MH17 al companiei aeriene Malaysia Airlines, prabusit joi in estul Ucrainei, au fost predate anchetatorilor olandezi care vor conduce ancheta internationala legata de producerea tragediei aviatice, a anuntat Ministerul olandez de Externe, informeaza AFP.

Cutiile negre ale avionului prabusit au fost predate oficialilor malaysieni VIDEO

Cutiile negre ale avionului Malaysia Airlines prabusit joi intr-o zona de est a Ucrainei au fost predate, in cursul noptii de luni spre marti, unor oficiali malaysieni, de catre separatistii prorusi.

Cutiile negre ale avionului prabusit au fost predate oficialilor malaysieni

Cutiile negre ale avionului Malaysia Airlines prabusit joi intr-o zona de est a Ucrainei au fost predate, in cursul noptii de luni spre marti, unor oficiali malaysieni, de catre separatistii prorusi.

Separatistii din estul Ucrainei au predat Malaysiei cutiile negre ale avionului doborat

Separatistii din estul Ucrainei au predat Malaysiei cutiile negre ale avionului doborat si au anuntat un armistitiu pe o raza de 10 kilometri in jurul locului in care a fost doborat avionul de pasageri.

VIDEO Insurgentii prorusi au anuntat ca vor preda cutiile negre ale avionului doborat in estul Ucrainei unui reprezentant al Malaysia Airlines

Insurgentii prorusi au anuntat luni noapte faptul ca, cutiile negre ale avionului care efectua cursa MH17 si a fost doborat in estul Ucrainei vor fi predate unui reprezentant al companiei Malaysia Airlines, informeaza corespondentul special al postului Prima TV, Nichi Marius Saizu.

VIDEO Avion doborat in Ucraina: Insurgentii prorusi au predat cutiile negre unui reprezentant al Malaysia Airlines

Insurgentii prorusi au predat, luni noapte, cutiile negre ale avionului care efectua cursa MH17 si a fost doborat in estul Ucrainei, unui reprezentant al companiei Malaysia Airlines, informeaza corespondentul special al postului Prima TV, Nichi Marius Saizu.

Cutiile negre ale zborului MH17 urmeaza sa fie decriptate in Marea Britanie

Inregistrarile efectuate de catre cutiile negre ale avionului malaysian, probabil doborat de catre o racheta joi, pe cand se afla in spatiul aerian al Ucrainei, ar urma sa fie decriptate in Marea Britanie, a.

Cutiile negre ale avionului prabusit in Ucraina, predate oficialilor din Malaezia

Separatistii prorusi au predat unor oficiali malaysieni, in cursul noptii de luni spre marti, la Donetk, cutiile negre ale avionului prabusit joi intr-o zona din estul Ucrainei. in acelasi timp, ei au anun.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )