Libnet.ro
UNICEF

12:00

Francul elvetian revine pe CRESTERE dupa 6 zile consecutive de declin

România Liberă România Liberă,
Francul elvetian revine pe CRESTERE dupa 6 zile consecutive de declin

Francul elvetian a revenit pe crestere dupa sase sedinte valutare consecutive in care a scazut constant. Astfel, francul inregistreaza in sedinta valutara de marti o apreciere de 1,46 bani, ajungand la valoarea de 4,1912 lei, dupa ce luni era cotat la paritatea de 4,1766 lei. continuă pe România Liberă

Francul elvetian a inregistrat o noua crestere, dupa sase sedinte consecutive de scadere

Francul elvetian a inregistrat o noua crestere, marti, dupa sase sedinte consecutive de scadere, relateaza Mediafax. Astfel, potrivit datelor BNR, cursul pentru francul elvetian a urcat marti cu 1,46 bani,.

Francul elvetian a crescut la 4,1912 lei, dupa sase sedinte de scadere

Cursul pentru francul elevetian anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a urcat marti cu 1,46 bani, la 4,1912 lei, si a inregistrat astfel prima crestere dupa sase sedinte in care s-a indepartat de maximul istoric de 4,5817 lei, in timp ce dolarul.

Francul elvetian a crescut la 4,1912 lei, euro a coborat la 4,4018 lei, iar dolarul la 3,8772 lei

Cursul pentru francul elevetian anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a urcat marti cu 1,46 bani, la 4,1912 lei, si a inregistrat astfel prima crestere dupa sase sedinte in care s-a indepartat de maximul istoric de de 4,5817 lei, in timp ce dolarul a scazut cu 1,13 bani, la 3,8772 lei, iar euro cu 0,91 bani, la 4,4018 lei, minimul a peste patru luni.

Francul elvetian pare slabit in aceasta perioada in mod intentionat de propria Banca Centrala, spun analistii

Banca Nationala a Elvetiei BNS) pare sa fi trecut la un regim de flotare controlata a francului, intervenind in piata pentru a slabi puterea monedei elvetiene, sunt de parere analisti citati de mai multe surse. Potrivit Reuters, nivelul agreat de BNS pentru francul elvetian ar fi in intervalul 1. 10 franci pentru un euro. Nu doar Reuters vorbeste despre interventii ale Bancii Elvetiei care sa duca la slabirea francului, ci si LeTemps. ch necesita abonament) care de mai multe zile se intreaba ce strategie are BNS pentru puternica apreciere a francului elvetian, care a ajuns sa aiba un efect de bumerang asupra economiei. Drept este ca BNS nu mai putea tine un plafon de 1,2 in fata euro, dupa ce Banca Centrala Europeana a anuntat programul de relaxare cantitativa, intrucat cheltuielile Elvetiei facute din rezerva valutara erau mult prea costisitoare.

Leul a castigat teren luni in fata principalelor valute: francul elvetian coboara pana la 4,17 lei, euro e cotat la 4,41 lei iar un dolar, evaluat la 3,88 lei

Leul a castigat teren luni in fata principalelor valute: francul elvetian coboara pana la 4,17 lei, euro e cotat la 4,41 lei iar un dolar, evaluat la 3,88 lei. Euro s-a intarit fata de dolarul american luni dimineata, perechea tranzactionandu-se in momentul redactarii cu putin sub nivelul de 1. Am remarcat o aglomerare de volume de doua ori vineri: la pranz si in a doua parte a sedintei, iar mare parte din tranzactii s-au facut in apropierea de 4,4440/EUR. Acestea par a fi semne destul de clare de interventii valutare, dar asemenea masuri de sprijin pentru leu par stranii dupa ce banca centrala a spus recent ca este confortabila cu un leu care se tranzactioneaza in intervalul de anul trecut 4,38-4,55/EUR). Aceste semnale curioase par sa fi avut un efect in piata, avand in vedere ca leul s-a intarit deja cu 0,5% astazi, depasind evolutia valutelor regionale, si s-a miscat catre 4,41/EUR. Credem ca semnalele stranii de sustinere a leului si miscarile recente ar trebui aiba in continuare un impact asupra leului, astfel ca ne asteptam la mentinerea impulsului de apreciere, scriu economistii ING Bank.

Francul elvetian. A 6-a zi consecutiva de scadere. Valoreaza 4,1766 lei

Francul elvetian scade constant de sase sedinte valutare si inregistreaza si luni o noua depreciere, de 6,72 bani, ajungand la valoarea de 4,1766 lei, dupa ce vineri era cotat la paritatea de 4,2438 lei.

Leul prinde putere. Francul elvetian a coborat la 4,1766 lei, euro la 4,4109 lei, iar dolarul - la 3,8885 lei

Cursul pentru francul elevetian anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut luni cu 1,6%, la 4,1766 lei, consemnand astfel a sasea sedinta de depreciere dupa maximul istoric de 4,5817 lei, in timp ce dolarul a coborat cu 2,72 bani, la 3,8885 lei, iar euro cu 3,15 bani, la 4,4109 lei, minimul a aproape patru luni.

Pirate Bay revine online, dupa ce politia suedeza a confiscat serverele in urma cu doua luni

Site-ul de file-sharing Pirate Bay revine online la aproape doua luni dupa ce politia suedeza a confiscat serverele companiei de langa Stockholm. Site-ul de torrent notoriu opereaza din domeniul familiar.

Pirate Bay revine online, dupa aproape doua luni de la o actiune a politiei suedeze

Site-ul de file-sharing Pirate Bay si-a dovedit din nou tenacitatea si a revenit online la aproape doua luni dupa ce politia suedeza a confiscat serverele companiei de langa Stockholm. Site-ul a fost interzis in mai multe tari, iar actiunile contra lui s-au multiplicat in ultimul timp.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )