Libnet.ro
UNICEF

05:00

Franta: 6 morti dupa ce un avion de turism s-a prabusit in centrul tarii

B1 B1,
Franta: 6 morti dupa ce un avion de turism s-a prabusit in centrul tarii

Sase persoane au murit, marti dimineata, dupa prabusirea unui avion de turism in centrul Frantei, relateaza AFP. Un avion de tip TBM-700, inmatriculat in Statele Unite, s-a prabusit pe un camp, in zona. continuă pe B1

Tragedie aviatica in Rusia. Cel putin 44 de morti dupa prabusirea unui avion de pasageri

Cel putin 44 de persoane au murit dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit duminica in apropierea orasului rus Kazan. Avionul, de tip Boeing 737, efectua o cursa interna si decolase de la.

Tragedie aviatica in Rusia. Cel putin 50 de morti dupa prabusirea unui avion de pasageri

Cel putin 50 de persoane au murit dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit duminica in apropierea orasului rus Kazan. Avionul, de tip Boeing 737, efectua o cursa interna si decolase de la.

Vaslui: O mama si copilul ei, morti, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

O mama si copilul ei din judetul Vaslui au fost gasiti morti in casa, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, transmite B1. Un alt copil, in varsta de un an, a ajuns la spital. Femeia de 29 de ani si un copil de doi ani au murit, cel mai probabil, din cauza fumului de la soba. Stire in curs de actualizare.

Vaslui: O mama si copilul ei, morti, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

O mama si baietelul ei din satul Docani, judetul Vaslui, au fost gasiti morti in casa, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, transmite Mediafax. Un alt copil, o fetita in varsta de zece luni, a ajuns la spital in stare critica. Femeia de 28 de ani si copilul de doi ani au murit, cel mai probabil, din cauza fumului de la soba. Cei trei au fost gasiti in casa de soacra femeii. La ora transmiterii acestei stiri, medicii incearca sa resusciteze copilul de zece luni, care a intrat in stop .

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )