Libnet.ro
UNICEF

18:00

Franta: Cel putin 10 persoane au fost ranite dupa ce o camioneta a lovit un grup de pietoni

B1 B1,
Franta: Cel putin 10 persoane au fost ranite dupa ce o camioneta a lovit un grup de pietoni

Cel putin 10 persoane au fost ranite, luni, dupa ce o camioneta a lovit un grup de pietoni, la un targ de Craciun organizat in orasul francez Nantes, relateaza Le Parisien. Primaria orasului nantes a anuntat. continuă pe B1

Franta: O masina a intrat intr-un grup de pietoni, cel putin sase persoane ranite

Cel putin sase persoane au fost ranite luni intr-o piata din centrul orasului Nantes vestul Frantei) de catre un sofer care conducea o camioneta, a anuntat politia, citata de AFP.

UPDATE Franta: O masina a intrat intr-un grup de pietoni, cel putin zece persoane ranite

Zece persoane au fost ranite, dintre care doua grav, au anuntat procurorii din Nantes. Acesta este un inident izolat, nu putem vorbi de un act terorist, a specificat procurorul Brigitte Lamy. Soferul a fost vazut servind vin fiert la una din tonetele din piata, inainte de a se urca la volan.

UPDATE Franta: O masina a intrat intr-un grup de pietoni, cel putin zece persoane ranite/ Procuratura: Nu este vorba de un act terorist

Zece persoane au fost ranite, dintre care doua grav, au anuntat procurorii din Nantes. Acesta este un incident izolat, nu putem vorbi de un act terorist, a specificat procurorul Brigitte Lamy. Soferul a fost vazut servind vin fiert la una din tonetele din piata, inainte de a se urca la volan.

Marea Britanie: Cel putin sase persoane au murit dupa ce un camion a lovit un grup de pietoni, la Glasgow

Cel putin sase persoane au murit, luni, dupa ce un camion de salubrizare a intrat in plin intr-un grup de pietoni, in centrul orasului Glasgow din Marea Britanie, relateaza Sky News. Incidentul a avut loc luni.

Sibiu: Autocar rasturnat in sant, pe DN1. Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite

Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite dupa ce un autocar s-a rasturnat in sant, in localitatea Mohu, judetul Sibiu, pe DN1, informeaza Agerpres. Autocarul venea din Italia si se indrepta spre.

Cel putin sase morti dupa ce un camion a intrat intr-un grup de pietoni, la Glasgow

Un camion de salubrizare a intrat in plin intr-un grup de pietoni, in centrul orasului britanic Glasgow, omorand cel putin sase persoane, relateaza Sky News.

Cel putin 11 morti si sute de locuitori izolati in Japonia, din cauza furtunilor de zapada

Cel putin 11 persoane si-au pierdut viata incepand de miercuri in Japonia, unde se inregistreaza violente furtuni de zapada, a relatat presa locala, care anunta, de asemenea, diverse pagube si perturbari importante in transporturi, relateaza AFP.

Furtuni de zapada in Japonia. Cel putin 11 morti si sute de locuitori izolati

Cel putin 11 persoane si-au pierdut viata incepand de miercuri in Japonia, unde se inregistreaza violente furtuni de zapada, a relatat presa locala, scrieAFP. Conditii meteorologice nefavorabile se.

Sase persoane au fost retinute dupa perchezitiile la Primaria lui Vanghelie

Sase persoane au fost retinute, vineri, dupa audieri care au durat mai multe ore, in dosarul ajutoarelor sociale ilegale de la Primaria Sectorului 5, informeaza Mediafax.

Baia Mare: Doua persoane au fost ranite intr-un accident in care a fost implicata si o ambulanta

Doi oameni au fost raniti intr-un accident rutier in Baia Mare, in care a fost implicata si o ambulanta. Masina Salvarii mergea la spitalul din Baia Mare, insa, un sofer nu a acordat prioritate la o.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )