Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sase persoane au fost retinute dupa perchezitiile la Primaria lui Vanghelie

România Liberă România Liberă,
Sase persoane au fost retinute dupa perchezitiile la Primaria lui Vanghelie

Sase persoane au fost retinute, vineri, dupa audieri care au durat mai multe ore, in dosarul ajutoarelor sociale ilegale de la Primaria Sectorului 5, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Sase persoane au fost retinute in urma perchezitiilor de vineri de la Primaria Sectorului 5 din Capitala

Sase persoane au fost retinute in urma perchezitiilor care au avut loc vineri la Primaria Sectorului 5 din Capitala, intr-un dosar privind modul in care s-au dat ajutoare sociale, suspiciunile fiind de abuz in serviciu, trafic de influenta si cumparare de influenta.

Frauda de peste 3 milioane de lei. Cinci persoane au fost retinute

Frauda de peste 3 milioane de lei, prin evaziune fiscala si spalare de bani. Cinci administratori au fost retinuti de catre politistii bihoreni si urmeaza sa fie prezentati judecatorilor Tribunalului Bihor.

Patru persoane au fost retinute intr-un dosar privind ajutoare sociale acordate de Primaria Sectorului 5

ACTUALIZARE 18:40 Patru persoane au fost retinute in urma perchezitiilor de azi de la Primaria Sectorului 5 unde procurorii ancheteaza acordarea ilegala de ajutoare sociale, potrivit reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. ------ * Marian Vanghelie ii invinuieste pe Victor Ponta si Gabriel Oprea pentru acest abuz.

Arad: Zeci de persoane au fost evacuate dupa ce un incendiu a izbucnit la centrul comercial Galleria Mall

Zeci de persoane au fost evacuate, vineri, dupa ce un incendiu a izbucnit in centrul comercial Galleria Mall din Arad, transmite Mediafax. Incendiul a izbucnit in jurul orei 08:00, cand mall-ul nu era deschis, au.

Vaslui: Trei persoane au fost rantie dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat si a luat foc

Trei persoane, intre care un copil de opt ani, au fost ranite, joi, dupa ce masina in care se aflau a lovit un copac, s-a rasturnat si a luat foc, incidentul avand loc in judetul Vaslui, relateaza.

Cea mai tanara persoana executata vreodata in SUA a fost exonerata dupa 70 de ani

Un baiat de culoare in varsta de 14 ani, executat pentru crima, a fost exonerat dupa 70 de ani. George Stinney Jr. a fost executat pe scaunul electric dupa ce a fost acuzat de uciderea a doua fete albe, in martie 1944, scrie Express. co. uk.

Panica langa Berlin. 10.000 de oameni au fost evacuati, dupa ce s-a gasit o BOMBA

Aproape 10. 000 de oameni au fost evacuati in orasul german Potsdam, langa Berlin, dupa descoperirea unei bombe neexplodate din al Doilea Razboi Mondial. Bomba de 250 de kilograme a fost gasita in timpul.

Ucraina. 162 de militari au murit si 300 au fost raniti dupa incheierea armistitiului cu separatistii

Oficialii ucraineni au declarat ca 162 de militari au fost ucisi in confruntarile armate din estul Ucrainei, dupa incheierea armistitiului cu autoproclamatele republici Lugansk si Donetsk, semnat la 5.

Un ofiter american a fost condamnat dupa ce a DEZERTAT si s-a inrolat in Legiunea Straina

Un tanar ofiter american, unul dintre cei mai buni din promotia sa de la prestigioasa Scoala Militara West Point din Statele Unite, a fost condamnat pentru dezertare, dupa ce s-a inrolat in Legiunea Straina,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )