Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sase persoane au fost retinute in urma perchezitiilor de vineri de la Primaria Sectorului 5 din Capitala

Adevărul Adevărul,
Sase persoane au fost retinute in urma perchezitiilor de vineri de la Primaria Sectorului 5 din Capitala

Sase persoane au fost retinute in urma perchezitiilor care au avut loc vineri la Primaria Sectorului 5 din Capitala, intr-un dosar privind modul in care s-au dat ajutoare sociale, suspiciunile fiind de abuz in serviciu, trafic de influenta si cumparare de influenta. continuă pe Adevărul

Sase persoane au fost retinute dupa perchezitiile la Primaria lui Vanghelie

Sase persoane au fost retinute, vineri, dupa audieri care au durat mai multe ore, in dosarul ajutoarelor sociale ilegale de la Primaria Sectorului 5, informeaza Mediafax.

Opt traficanti de tigari au fost arestati in urma perchezitiilor din judetul Vaslui

Magistratii Judecatoriei Husi au dispus astazi arestarea preventiva, pentru 30 de zile a sapte persoane din judetul Vaslui si una din judetul Iasi, nretinute in urma perchezitiilor efectuate ieri de politistii de frontierei pe linia prevenirii contrabandei cu tigari.

Frauda de peste 3 milioane de lei. Cinci persoane au fost retinute

Frauda de peste 3 milioane de lei, prin evaziune fiscala si spalare de bani. Cinci administratori au fost retinuti de catre politistii bihoreni si urmeaza sa fie prezentati judecatorilor Tribunalului Bihor.

Patru persoane au fost retinute intr-un dosar privind ajutoare sociale acordate de Primaria Sectorului 5

ACTUALIZARE 18:40 Patru persoane au fost retinute in urma perchezitiilor de azi de la Primaria Sectorului 5 unde procurorii ancheteaza acordarea ilegala de ajutoare sociale, potrivit reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. ------ * Marian Vanghelie ii invinuieste pe Victor Ponta si Gabriel Oprea pentru acest abuz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )