Libnet.ro
UNICEF

00:08

Opt traficanti de tigari au fost arestati in urma perchezitiilor din judetul Vaslui

Adevărul Adevărul,
Opt traficanti de tigari au fost arestati in urma perchezitiilor din judetul Vaslui

Magistratii Judecatoriei Husi au dispus astazi arestarea preventiva, pentru 30 de zile a sapte persoane din judetul Vaslui si una din judetul Iasi, nretinute in urma perchezitiilor efectuate ieri de politistii de frontierei pe linia prevenirii contrabandei cu tigari. continuă pe Adevărul

BELGIA: Trei barbati, suspecti ca au participat la luarea de ostatici, au fost arestati

Trei barbati care sunt suspectati ca au participat la luarea de ostatici din orasul belgian Gand au fost arestati. Cei trei suspecti, care s-au predat fara violenta, au fost arestati de de politiei.

Luarea de ostatici din Belgia nu are motivatii teroriste. Trei indivizi au fost arestati

Trei indivizi suspectati de participare la luarea de ostatici din orasul belgian Gent au fost arestati in cursul unei interventii a politiei care continua, relateaza presa belgiana, citata de AFP. Cei.

Acest grafic prezinta tarile care sufera cel mai mult de pe urma crizei din Rusia

Moneda rusa a scazut pe parcusul unei singure sedinte cu 19%, pana la 80,1 unitati fata de dolar, cel mai mare declin din 1998, cand Rusia a intrat in incapacitate de plata a datoriilor in moneda locala, dupa ce banca centrala a crescut dobanda cheie.

CE Handbal: Romania rateaza calificarea in semifinale, in urma rezultatului din meciul Ungaria - Danemarca

Rezultatul meciului Ungaria - Danemarca, scor 20-23, din cea de a doua etapa a Grupei I Principala, a schimbat situatia in clasament, astfel ca Romania a ratat calificarea in semifinalele Campionatului European de handbal feminin.

Agentie americana: Perioada ianuarie - noiembrie 2014 a fost cea mai calda, din 1880

Perioada ianuarie-noiembrie din acest an a fost cea mai calda inregistrata pe planeta noastra de la debutul masuratorilor de temperatura, in 1880, a anuntat, joi, agentia americana National Oceanic and.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )