Libnet.ro
UNICEF

22:30

Vaslui: Trei persoane au fost rantie dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat si a luat foc

B1 B1,
Vaslui: Trei persoane au fost rantie dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat si a luat foc

Trei persoane, intre care un copil de opt ani, au fost ranite, joi, dupa ce masina in care se aflau a lovit un copac, s-a rasturnat si a luat foc, incidentul avand loc in judetul Vaslui, relateaza. continuă pe B1

Accident grav pe DN 64, in Ramnicu Valcea. Trei persoane au fost spulberate pe trecerea de pietoni

Trei femei au fost spulberate de pe trecerea de pieton in aceasta dimineata in timp ce traversau DN 64, pentru a merge la serviciu. Cea care a produs accidentul este o soferita neexperimentata in varta de 29 de ani, care nu le-a observat la timp pe cele trei valcence.

Cea mai tanara persoana executata vreodata in SUA a fost exonerata dupa 70 de ani

Un baiat de culoare in varsta de 14 ani, executat pentru crima, a fost exonerat dupa 70 de ani. George Stinney Jr. a fost executat pe scaunul electric dupa ce a fost acuzat de uciderea a doua fete albe, in martie 1944, scrie Express. co. uk.

Luare de ostatici la Sydney, intr-o cafenea la geamul careia a fost pus un steag jihadist: Trei persoane au reusit sa scape

Situatie tensionata in Sydney. in jur de 20 de oameni au fost luati ostatici in urma cu cateva ore intr-o cafenea. Din primele informatii, rapitorii sunt membri ai gruparii Statul Islamic. Unul dintre.

UPDATE: Sydney: Un barbat a luat aproape 30 de ostatici luati intr-o cafenea. Posibil adept al SI. Trei persoane eliberate. Obama a fost pus in tema

Mai multi ostatici au fost retinuti intr-o cefenea din Sydney, pe geamul acesteia fiind plasat un steag islamic negru. Evenimentul are loc intr-un local din centrul orasului iar zona este inchisa de fortele de securitate.

Valcea: O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce au fost lovite de o masina pe o trecere de pietoni de pe DN 64

O femeie a murit, iar alte doua au fost grav ranite, luni seara, dupa ce au fost lovite de o masina pe o trecere de pietoni de pe drumul national 64, in judetul Valcea, informeaza Mediafax. Purtatorul de.

Doi soferi bauti au trimis in spital trei persoane. Primul accident a avut loc in Baia Mare. Celalalt s-a produs in Cluj

Doi soferi aflati sub influenta bauturililor alcoolice au trimis in spital 3 persoane. Primul accident a avut loc in Baia Mare. Soferul unui bolid a trecut in viteza pe un bulevard si a izbit in lateral o.

Presedintele Sampodriei a fost suspendat dupa ce l-a numit filipinez pe patronul clubului Inter

Presedintele clubului Sampdoria, Massimo Ferrero, a fost suspendat trei luni si amendat cu 10. 000 de euro de federatia italiana, pentru ca l-a facut filipinez pe patronul gruparii Inter Milano, indonezianul.

Ucraina. 162 de militari au murit si 300 au fost raniti dupa incheierea armistitiului cu separatistii

Oficialii ucraineni au declarat ca 162 de militari au fost ucisi in confruntarile armate din estul Ucrainei, dupa incheierea armistitiului cu autoproclamatele republici Lugansk si Donetsk, semnat la 5.

Un ofiter american a fost condamnat dupa ce a DEZERTAT si s-a inrolat in Legiunea Straina

Un tanar ofiter american, unul dintre cei mai buni din promotia sa de la prestigioasa Scoala Militara West Point din Statele Unite, a fost condamnat pentru dezertare, dupa ce s-a inrolat in Legiunea Straina,.

Actorul Leonardo DiCaprio a fost parasit de iubita. Care a fost motivul

Actorul Leonardo DiCaprio s-a despartit de iubita sa, modelul Toni Garrn, dupa o relatie care a durat un an si jumatate, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )