Libnet.ro
UNICEF

00:08

Accident grav pe DN 64, in Ramnicu Valcea. Trei persoane au fost spulberate pe trecerea de pietoni

Adevărul Adevărul,
Accident grav pe DN 64, in Ramnicu Valcea. Trei persoane au fost spulberate pe trecerea de pietoni

Trei femei au fost spulberate de pe trecerea de pieton in aceasta dimineata in timp ce traversau DN 64, pentru a merge la serviciu. Cea care a produs accidentul este o soferita neexperimentata in varta de 29 de ani, care nu le-a observat la timp pe cele trei valcence. continuă pe Adevărul

Trei persoane au fost arestate preventiv in dosarul Mediafax Group

Roxana Grigoruta si Sorin Dinu, persoane cu functii de conducere in SC Mediafax Group SA, si avocatul Dragos Chis au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, au decis judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata de cei trei arestati, transmite Agerpres.

Prahova: Trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier

Trei persoane, intre care o femeie insarcinata, au fost ranite, vineri seara, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe DN 1B, intre Ploiesti si Buzau, transmite Mediafax. in urma impactului, trei persoane au.

Trei persoane au fost arestate preventiv in dosarul Mediafax

Trei persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile in dosarul Mediafax Group. Este vorba despre Roxana Dorina Grigoruta, Sorin Nicolae Dinu si Gheorghe Dragos Chis. Reprezentantii agentiei de pr.

Dosarul Mediafax: trei persoane au fost arestate preventiv

Trei persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti, in dosarul Mediafax Group.

Trei persoane au fost arestate in dosarul Mediafax Group

Roxana Grigoruta si Sorin Dinu, persoane cu functii de conducere in SC Mediafax Group SA, si avocatul Dragos Chis au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, au decis judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti.

Trei persoane, arestate preventiv in dosarul Mediafax Group

Trei persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti, in dosarul Mediafax Group. Masura luata de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti nu este.

Un batran in varsta de 81 de ani a scapat cu viata ca prin minune dupa ce a fost lovit de Sageata Albastra

Un valcean in varsta de 81 de ani, din comuna Racovita, a scapat cu viata ca prin minune dupa ce a fost lovit de un tren Sageata Albastra, care circula pe ruta Ramnicu Valcea-Sibiu. Batranul supraveghea o turma de capre de pe linia ferata si, pentru ca are probleme auditive, nu s-a ferit din calea trenului.

VIDEO Accident grav in Buzau, din cauza unui porc aparut pe mijlocul drumului

Un grav accident de circulatie s-a produs, sambata dimineata, pe DN2B, la 10 kilometri distanta de municipiul Buzau, din cauza unui porc care a aparut brusc pe carosabil. Dupa ce a lovit animalul, un sofer din Galati a ajuns cu masina pe contrasens, unde a lovit frontal un Logan, al carui sofer a decedat pe loc. Galateanul a fost transportat la spital cu rani grave.

VIDEO Accident grav, in Buzau, din cauza unui porc aparut pe mijlocul drumului

Un grav accident de circulatie s-a produs, sambata dimineata, pe DN2B, la zece kilometri distanta de municipiul Buzau, din cauza unui porc care a aparut brusc pe carosabil. Dupa ce a lovit animalul, un sofer din Galati a ajuns cu masina pe contrasens, unde a intrat frontal intr-un Logan, al carui sofer a decedat pe loc. Galateanul a fost transportat la spital cu rani grave.

Luare de ostatici la Sydney, intr-o cafenea la geamul careia a fost pus un steag jihadist: Trei persoane au reusit sa scape

Situatie tensionata in Sydney. in jur de 20 de oameni au fost luati ostatici in urma cu cateva ore intr-o cafenea. Din primele informatii, rapitorii sunt membri ai gruparii Statul Islamic. Unul dintre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )