Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trei persoane au fost arestate preventiv in dosarul Mediafax

Antena3 Antena3,
Trei persoane au fost arestate preventiv in dosarul Mediafax

Trei persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile in dosarul Mediafax Group. Este vorba despre Roxana Dorina Grigoruta, Sorin Nicolae Dinu si Gheorghe Dragos Chis. Reprezentantii agentiei de pr. continuă pe Antena3

Trei persoane au fost arestate preventiv in dosarul Mediafax Group

Roxana Grigoruta si Sorin Dinu, persoane cu functii de conducere in SC Mediafax Group SA, si avocatul Dragos Chis au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, au decis judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata de cei trei arestati, transmite Agerpres.

Trei persoane au fost arestate in dosarul Mediafax Group

Roxana Grigoruta si Sorin Dinu, persoane cu functii de conducere in SC Mediafax Group SA, si avocatul Dragos Chis au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, au decis judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti.

Marcel Mihoc, consilier judetean din Timis, si alte patru persoane au fost arestate preventiv pentru coruptie

Cinci persoane, printre care consilierul judetean din Timis Marcel Mihoc, Teodor Gavris, fost director in CFR Calatori si omul de afaceri George Didila, au fost arestate preventiv de magistratii Tribunalului Bucuresti intr-un dosar de coruptie. in acest caz, procurorii l-au pus sub control judiciar pe Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetenean Timis.

Dosarul Mediafax: trei persoane au fost arestate preventiv

Trei persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti, in dosarul Mediafax Group.

Trei persoane, arestate preventiv in dosarul Mediafax Group

Trei persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti, in dosarul Mediafax Group. Masura luata de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti nu este.

Prahova: Trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier

Trei persoane, intre care o femeie insarcinata, au fost ranite, vineri seara, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe DN 1B, intre Ploiesti si Buzau, transmite Mediafax. in urma impactului, trei persoane au.

UPDATE. Dosarul baronului PSD Timis Titu Bojin. Cinci persoane ARESTATE PREVENTIV, intre care si directorul CFR Calatori

Presedintele CJ PSD) Titu Bojin a fost pus sub control judiciar pentru luare de mita si abuz in serviciu, iar consilierul PSD Marcel Mihoc, Alexandru Gavris si Gabriel Protopopu de la CFR Calatoriprecum si alte doua persoane au fost arestate. in dosar sunt suspectati 17 primari, mai multi directori de institutii publice, precum si vicepresedintele AVAS, Stan Popa.

Dosarul Mediafax: Cinci persoane au fost retinute de procurori. Urmeaza arestari?

Cele cinci persoane retinute de procurori in dosarul Mediafax vor fi duse vineri cu propunere de arestare preventiva la mandat.

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile (VIDEO)

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, a fost arestat preventiv, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis, vineri, cererea procurorilor, potrivit careia, in timpul arestului la domiciliu, primarul a.

Primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, a fost arestat preventiv

Primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, a fost arestat preventiv, in urma unei decizii a judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, potrivit Digi 24 .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )