Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, a fost arestat preventiv

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, a fost arestat preventiv

Primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, a fost arestat preventiv, in urma unei decizii a judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, potrivit Digi 24 . continuă pe Wall-Street Ro

Primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, arestat pentru 30 de zile, dupa ce a incalcat regimul arestului la domiciliu

Tribunalul Bucuresti a admis vineri propunerea DNA de arestare preventiva pentru 30 de zile a primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc, pus sub acuzare pentru coruptie. Procurorii au solicitat inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu masura arestarii preventive pe o perioada de 30 de zile fata de Tudor Pendiuc, pentru ca a incalcat obligatia stabilita de instanta de a nu lua legatura cu ceilalti inculpati din dosar.

Primarul Tudor Pendiuc (PSD), arestat preventiv in dosarul de coruptie

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc PSD), a fost arestat astazi preventiv pentru 30 de zile, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis cererea procurorilor DNA, scriu surse din presa.

DNA cere arestarea primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc, pentru ca a incalcat conditiile arestului la domiciliu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au cerut, marti, arestarea preventiva a primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc, pentru ca a incalcat masura arestului la domiciliu, informeaza un comunicat al DNA. Pendiuc este cercetat pentru ca ar fi prejudiciat bugetul Primariei Pitesti cu 5 milioane euro.

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile (VIDEO)

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, a fost arestat preventiv, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis, vineri, cererea procurorilor, potrivit careia, in timpul arestului la domiciliu, primarul a.

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, a fost arestat. El a incalcat interdictiile impuse prin arestul la domiciliu

Primarul municipiului Pitesti a fost arestat preventiv de judecatorul de drepturi si libertati, dupa ce magistratii au constatat ca Tudor Pendiuc a incalcat interdictiile impuse prin arestul la domiciliu. Astfel, judecatorii au schimbat masura preventiva a.

Politist batut mar in timpul serviciului de un scandalagiu. Agresorul a fost arestat preventiv

Un agent de politie a ajuns la spital dupa ce a fost batut de un barbat. Omul legii fusese chemat sa aplaneze un conflict pe care agresorul sau l-a provocat intr-un bar din comuna ialomiteana Garbovi. Atacatorul politistului a fost arestat preventiv, in urma unei anchete a procurorilor din Urziceni.

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, arestat preventiv

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, a fost arestat preventiv, vineri, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis cererea procurorilor, care l-au acuzat pe edil ca, in timp ce era in arest la domiciliu, a luat legatura cu o alta persoana cercetata in dosarul de coruptie, incalcand astfel termenii masurii preventive.

Tudor Pendiuc, arestat preventiv. in timp ce era in arest la domiciliu, a luat legatura cu o alta persoana cercetata in dosar

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, a fost arestat preventiv, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis, vineri, cererea procurorilor, care l-au acuzat pe edil ca, in timp ce era in arest la domiciliu, a luat.

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, afla joi daca va fi arestat preventiv

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, afla joi daca va fi cercetat din nou in arest. Asta dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva. Edilul este acuzat ca a incalcat conditiile impuse de arestul la domiciliu.

DNA cere arestarea preventiva a lui Tudor Pendiuc, dupa ce acesta a comunicat cu un martor in dosar

DNA cere arestarea preventiva a primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc, dupa ce acesta ar fi luat legatura cu un martor in dosarul de coruptie in care este acuzat, in timp ce se afla in arest la domiciliu.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2125 seconds )