Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Accident grav, in Buzau, din cauza unui porc aparut pe mijlocul drumului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Accident grav, in Buzau, din cauza unui porc aparut pe mijlocul drumului

Un grav accident de circulatie s-a produs, sambata dimineata, pe DN2B, la zece kilometri distanta de municipiul Buzau, din cauza unui porc care a aparut brusc pe carosabil. Dupa ce a lovit animalul, un sofer din Galati a ajuns cu masina pe contrasens, unde a intrat frontal intr-un Logan, al carui sofer a decedat pe loc. Galateanul a fost transportat la spital cu rani grave. continuă pe Adevărul

VIDEO Accident grav in Buzau, din cauza unui porc aparut pe mijlocul drumului

Un grav accident de circulatie s-a produs, sambata dimineata, pe DN2B, la 10 kilometri distanta de municipiul Buzau, din cauza unui porc care a aparut brusc pe carosabil. Dupa ce a lovit animalul, un sofer din Galati a ajuns cu masina pe contrasens, unde a lovit frontal un Logan, al carui sofer a decedat pe loc. Galateanul a fost transportat la spital cu rani grave.

Circulatia pe DN 10 Buzau-Brasov a fost inchisa din cauza alunecarilor de teren

Circulatia rutiera pe DN 10 Buzau-Brasov a fost inchisa, miercuri dupa-amiaza, din cauza aluviunilor cazute de pe versanti pe sosea ca urmare a reactivarii alunecarilor de teren in zona dupa ploile.

UE ar putea renunta la unele sanctiuni impuse fostului presedinte ucrainean, Viktor Ianukovici, din cauza unor dificultati juridice

Uniunea Europeana UE) ar putea sa renunte la unele sanctiuni impuse in fostului presedinte ucrainean Viktor Ianukovici si regimului sau, din cauza unor dificultati juridice, potrivit unui oficial european de.

EXCLUSIV Comisia Europeana ameninta Romania cu sanctiuni (declansarea procedurii de infringement) din cauza introducerii garantiei de buna conduita pentru firmele care contesta licitatiile. Guvernul: Autoritatile romane vor trimite informatii care sa lam

Comisia Europeana ameninta Romania cu infringement din cauza introducerii garantiei de buna conduita pentru firmele care contesta licitatiile, potrivit unui document obtinut de HotNews. ro. Guvernul a stabilit in iunie printr-o ordonanta de urgenta ca, pentru a putea contesta rezultatul unei licitatii publice, o firma trebuie sa puna la dispozitie aceasta garantie financiara de buna conduita, de 1% din valoarea estimata a contractului contestat. Executivul european califica astazi aceasta garantie drept excesiva si cere ca in termen de 70 de zile Romania sa ia masuri pentru a remedia situatia. Comisia Europeana apreciaza ca introducerea garantiei ar putea duce la o limitare a accesului la justitie a operatorilor economici.

Ministrul de Finante, Ioana Petrescu: Nu am timp nici sa DORM din cauza bugetului

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, spune ca nu are timp nici sa doarma din cauza bugetului, iar la negocierile cu FMI s-a stat acolo si sambata, si duminica, si noptile. Nu am timp nici sa dorm din cauza b.

Ucraina isi dubleaza bugetul pentru aparare, din cauza amenintarii Rusiei

Ucraina isi va dubla bugetul pentru aparare in 2015, din cauza amenintarii Rusiei in estul tarii. Tot anul viitor, 40. 000 de voluntari vor fi recrutati pentru a putea face fata conflictului cu separatistii.

Wall Street a inchis in scadere din cauza haosului de pe piata petrolului

Bursa din New York a incheiat sesiunea de vineri in scadere din cauza haosului de pe piata petrolului, investitorii temandu-se de un eventual soc in sectorul energetic si financiar: Dow Jones a scazut cu 1,79%, iar Nasdaq cu 1,16%. Conform rezultatelor finale, Dow Jones Industrial Average a scazut cu 315,51 puncte pana la 17. 280,83 puncte, iar Nasdaq, dominat de tehnologie, cu 54,57 puncte pana la 4. 653,60 puncte. Indicele extins SP 500 a scazut cu 33. 00 puncte -1,62%) pana la 2. 002,33 puncte.

Fitch retrogradeaza ratingul Frantei la AA din cauza derapajului bugetar

Agentia de evaluare financiara Fitch a retrograt, vineri, ratingul Frantei de la AA+ la AA din cauza derapajului bugetar, noteaza AFP. Fitch a motivat decizia luand in calcul perspectivele slabe economice ale tarii, cat si consolidarea fiscala si stabilizarea ratei datoriei. Se preconizeaza ca economia franceza va creste mult mai putin decat media tarilor din zona euro, pentru prima data in patru ani, se arata in motivatia agentiei Fitch.

Traficul aerian in zona Londrei a fost iNCHIS, din cauza unei defectiuni la sistemul informatic

Traficul aerian in zona Londrei a fost inchis brusc, vineri dupa-amiaza, din cauza unei defectiuni la sistemul informatic pentru control aerian, anunta Eurocontrol, institutia care gestioneaza traficul aerian.

Londra: Traficul aerian, inchis din cauza unei defectiuni la sistemul informatic

Traficul aerian in zona capitalei Marii Britanii a fost inchis, vineri, din cauza unei defectiuni la sistemul informatic pentru control aerian, a anuntat Eurocontrol, potrivit AFP. Sute de zboruri au fost afectate de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )