Libnet.ro
UNICEF

08:00

Franta: Politician din cadrul Frontului National, ARESTAT pentru comentarii rasiste fata de romani

România Liberă România Liberă,
Franta: Politician din cadrul Frontului National, ARESTAT pentru comentarii rasiste fata de romani

Un consilier municipal din Franta, membru al formatiunii de extrema-dreapta Frontul National, a fost arestat sub acuzatia ca a facut comentarii cu rasiste la adresa imigrantilor romani, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Franta: Un membru al Frontului National a fost arestat, fiind acuzat ca a facut comentarii cu caracter rasist la adresa imigrantilor romani

Un membru al formatiunii de extrema-dreapta Frontul National, din Franta, a fost arestat dupa ce a facut comentarii cu caracter rasist la adresa imigrantilor romani, fiind ulterior eliberat dupa ce si-a.

Rapperul Nelly a fost arestat pentru posesie de droguri

Rapperul Nelly a fost arestat pentru posesie de droguri, sambata, dupa ce autocarul in care acesta calatorea a fost oprit de un politist din statul american Tennessee, care a constatat ca artistul avea asupra sa.

Sef din cadrul IPJ Ialomita, sub control judiciar pentru luare de mita

Seful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita, Cornel Tache a fost trimis in judecata, sub control judiciar, intrucat este suspectat de luare de mita, trafic de influenta si evaziune fiscala, informeaza un comunicat remis de DNA.

Motivarea judecatorilor: Cosmin Serbanescu, fost prodecan al Facultatii de Finante-Banci din cadrul ASE determina studentii sa ii ofere mita, spunandu-le ca au lucrari slabe

Cosmin Serbanescu, fostul prodecan al Facultatii de Finante-Banci din cadrul ASE determina studentii sa ii ofere mita spunandu-le ca au lucrari foarte slabe. Ca alternativa, acesta se oferea sa ii ajute,.

Motivarea judecatorilor: Cosmin Serbanescu, fost prodecan al Facultatii de Finante-Banci din cadrul ASE, determina studentii sa ii ofere mita, spunandu-le ca au lucrari slabe

Cosmin Serbanescu, fostul prodecan al Facultatii de Finante-Banci din cadrul ASE determina studentii sa ii ofere mita spunandu-le ca au lucrari foarte slabe. Ca alternativa, acesta se oferea sa ii ajute,.

Politician francez arestat pentru comentarii rasiste fata de romani

Un consilier municipal din Franta a fost arestat sub acuzatia ca a facut comentarii cu caracter rasist la adresa imigrantilor romani. El este membru al formatiunii de extrema-dreapta Frontul National. Patrick.

VIDEO: Capsula Dragon din cadrul SpaceX a ajuns pe Statia Spatiala Internationala

Capsula Dragon a fost lansata cu succes, marti, din Florida, intr-o misiune de aprovizionare a Statiei Spatiale Internationale ISS), insa compania producatoare, SpaceX, nu a reusit sa recupereze primul etaj al lansatorului, care a aterizat cu o viteza prea mare pe o barja din Oceanul Atlantic, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )