Libnet.ro
UNICEF

09:30

Franta: Un primar a intrat in greva foamei pentru a protesta fata de repartizarea unui medic roman in localitatea sa

B1 B1,
Franta: Un primar a intrat in greva foamei pentru a protesta fata de repartizarea unui medic roman in localitatea sa

Primarul unei comune franceze a intrat, luni dimineata, in greva foamei din cauza repartizarii unui medic de origine romana in localitatea sa, informeaza Ouest France. Jean-Pierre Guilleret, primarul comunei. continuă pe B1

Un primar din Franta a intrat in greva foamei pentru a ajuta un medic roman sa profeseze in localitatea sa

Primarul unei comune franceze a intrat de luni dimineata in greva foamei in semn de protest fata de faptul ca un medic de origine romana nu poate profesa in orasul sau, relateaza Ouest France. Jean-Pierre.

Primar francez in greva foamei, pentru ca un medic roman a fost repartizat in localitatea sa.

Primarul unei comune din Franta a intrat, luni dimineata, in greva foamei, dupa ce Colegiului Medicilor a repartizt unui medic de origine romana in localitatea sa, transmite Mediafax. Jean-Pierre Guilleret, primarul comunei La Motte din departamentul Cotes-dArmor, in vestul Frantei, a intrat in greva foamei la ora locala 09. 30, ora Romaniei), in semn de protest fata de sosirea unui medic de origine romana in localitate in urma cu doua saptamani. Primarul denunta lipsa unui aviz .

Primar francez in greva foamei, pentru un medic roman.

Primarul unei comune din Franta a intrat, luni dimineata, in greva foamei, dupa ce Colegiului Medicilor a respins candidatura unui doctor roman pentru postul vacant din localitatea sa, transmite Mediafax. Jean-Pierre Guilleret, primarul comunei La Motte din departamentul Cotes-dArmor, in vestul Frantei, a intrat in greva foamei la ora locala 09. 30, ora Romaniei), in semn de protest fata de decizia Colegiului Medicilor. Voi ramane aici pana cand imi vor da numarul sau de .

Un primar din Franta a intrat in greva foamei in semn de protest fata de repartizarea unui medic roman in localitatea sa

Primarul unei comune franceze a intrat de luni dimineata in greva foamei in semn de protest fata de repartizarea unui medic de origine romana in localitatea sa, relateaza Ouest France. Jean-Pierre Guilleret,.

Candidatura unui medic roman la un post intr-o comuna din Franta, reanalizata dupa greva primarului

O agentie regionala de sanatate din Franta a decis sa reexamineze dosarul unui medic roman care initial fusese respins, dupa ce primarul localitatii in care acesta ar urma sa isi exercite profesia a facut greva foamei in semn de protest fata de respingerea doctorului, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )