Libnet.ro
UNICEF

23:00

Franta: Turnul Eiffel, inchis vineri dimineata din cauza unui protest al angajatilor impotriva hotilor de buzunare

B1 B1,
Franta: Turnul Eiffel, inchis vineri dimineata din cauza unui protest al angajatilor impotriva hotilor de buzunare

Turnul Eiffel a fost inchis vineri dimineata pentru ca angajatii au protestat impotriva activitatii hotilor de buzunare si amenintarilor acestora. Cei 40 de angajati care se ocupau de primirea turistilor au. continuă pe B1

Exista cetateni romani care au primit interdictie de a calatori in SUA din cauza unor condamnari

Dosarele privind acordarea vizelor pentru SUA sunt confidentiale, potrivit legislatiei, arata Ambasada SUA, precizand ca Departamentul de Stat a descoperit ca exista cetateni romani care nu se califica pentru primirea vizei din cauza unor condamnari pentru activitati infractionale.

Bucuresti: Traficul este deviat pe Splaiul Independentei din cauza surparii carosabilului

Traficul rutier pe Splaiul Independentei, pe sensul catre Pod Opera, se desfasoara deviat prin str. Elie Radu - bd. Kogalniceanu - Piata Operei sau str. Vasile Parvan, din cauza surparii partii carosabile.

Turnul Eiffel a fost inchis din cauza hotilor de buzunare

Angajatii Turnului Eiffel au intrat vineri in greva, in semn de protest fata de intensificarea furturilor din buzunare in jurul atractiei turistice din Paris.

Angajatii Turnului Eiffel, in greva din cauza hotilor de buzunare

Angajatii Turnului Eiffel au intrat vineri in greva, in semn de protest fata de intensificarea furturilor din buzunare in jurul uneia dintre cele mai populare atractii turistice din Paris, informeaza.

Un PARADIS turistic risca sa fie distrus din cauza secetei fara precedent

Presa din Thailanda este ingrijorata de producerea unei catastrofe inevitabile. Buletinele informative ale serviciile meteorologice locale avertizeaza ca in urmatorele zile, cea mai mare insula a tarii, Insula.

Renault ameninta ca ar putea reconsidera investitiile in Turcia, din cauza conflictului de munca izbucnit la uzina din Bursa

Renault ar putea sa reconsidere viitoarele investitii pentru Turcia daca lucrurile nu se linistesc la fabrica din Bursa unde a inceput pe 14 mai un conflict de munca, a spus seful regiunii Eurasia, Jean Christophe Kugler. Conflictul s-a declansat si la Fiat si mai nou la Ford, totul pornind de la faptul ca filiala turca a Bosch a marit salariile cu 60%. Uzina din Turcia a fost indicata de seful Dacia ca o amenintare la adresa uzinei de la Mioveni in lupta pentru competitivitate.

Metrorex: Soseaua din zona Academiei Militare s-a umflat din cauza unor elemente necunoscute privind terenul

Reprezentantii Metrorex au explicat ca soseaua din zona Academiei Militare, unde se efectueaza lucrari pentru linia de metrou, s-a umflat din cauza terenului, care contine elemente necunoscute. Datorita unor.

Accidente pe DN7, din cauza unei substante alunecoase. Recomandarile politistilor

Politistii din Arges recomanda atentie sporita soferilor care circula pe DN 7, intre Pitesti si Ramnicu Valcea, intrucat pe o portiune de drum din localitatea Cotmeana este o substanta alunecoasa, informeaza Mediafax.

Ambasada Americii confirma ca mai multi cetateni romani au primit interdictie de a calatori in SUA, din cauza condamnarilor pentru coruptie

Ambasada Americii la Bucuresti a confirmat ca mai multi cetateni romani sunt neeligibili pentru obtinerea vizei de calatorie in America, deoarece au fost condamnati pentru activitati de coruptie. Datele privind vizele sunt confidentiale, potrivit legilor Statelor Unite. Nu discutam detalii legate de cazuri individuale de vize. Departamentul a aflat ca unii cetateni romani nu sunt eligibili pentru viza, ca urmare a unor condamnari pentru activitati infractionale, inclusiv implicarea in sau obtinerea de profituri din coruptie, a precizat Ambasada SUA, intr-un raspuns la solicitarea HotNews. ro.

Caz SOCANT la Arad: Un copil de 12 ani s-a spanzurat din cauza notelor mici de la scoala

Un baiat de 12 ani, din judetul Arad, a fost gasit spanzurat intr-o anexa gospodareasca de catre fratele mai mare. Motivul sinuciderii ar fi notele mici de la scoala, pentru care copilul ar fi fost certat de parinti, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )