Libnet.ro
UNICEF

23:00

Turnul Eiffel a fost inchis din cauza hotilor de buzunare

România Liberă România Liberă,
Turnul Eiffel a fost inchis din cauza hotilor de buzunare

Angajatii Turnului Eiffel au intrat vineri in greva, in semn de protest fata de intensificarea furturilor din buzunare in jurul atractiei turistice din Paris. continuă pe România Liberă

Angajatii Turnului Eiffel, in greva din cauza hotilor de buzunare

Angajatii Turnului Eiffel au intrat vineri in greva, in semn de protest fata de intensificarea furturilor din buzunare in jurul uneia dintre cele mai populare atractii turistice din Paris, informeaza.

Angajatii Turnului Eiffel, in greva din cauza hotilor din buzunare

Angajatii Turnului Eiffel au intrat vineri in greva, in semn de protest fata de intensificarea furturilor din buzunare in jurul uneia dintre cele mai populare atractii turistice din Paris, informeaza site-ul agentiei AFP.

Franta: Turnul Eiffel, inchis vineri dimineata din cauza unui protest al angajatilor impotriva hotilor de buzunare

Turnul Eiffel a fost inchis vineri dimineata pentru ca angajatii au protestat impotriva activitatii hotilor de buzunare si amenintarilor acestora. Cei 40 de angajati care se ocupau de primirea turistilor au.

Exista cetateni romani care au primit interdictie de a calatori in SUA din cauza unor condamnari

Dosarele privind acordarea vizelor pentru SUA sunt confidentiale, potrivit legislatiei, arata Ambasada SUA, precizand ca Departamentul de Stat a descoperit ca exista cetateni romani care nu se califica pentru primirea vizei din cauza unor condamnari pentru activitati infractionale.

Bucuresti: Traficul este deviat pe Splaiul Independentei din cauza surparii carosabilului

Traficul rutier pe Splaiul Independentei, pe sensul catre Pod Opera, se desfasoara deviat prin str. Elie Radu - bd. Kogalniceanu - Piata Operei sau str. Vasile Parvan, din cauza surparii partii carosabile.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu, a fost suspendat din functie de catre prefectul judetului

Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu in dosarul in care edilul este cercetat pentru ca ar fi apelat la angajatii Politiei Locale ca sa-si urmareasca fosta iubita, a fost suspendat din functie, vineri, printr-un ordin emis de catre prefectul judetului, Dan Carlan, potrivit Mediafax.

Islamismul ar trebui interzis si toti musulmanii expulzati! Primarul a fost suspendat din partid si internat la nebuni dupa aceste opinii exprimate online

Un primar al unui oras francez a fost suspendat din partidul UMP, al carui lider este fostul presedinte Nikolas Sarkozy, si internat intr-un spital de boli mintale, dupa ce a spus pe o retea de socializare ca.

Presedintele CJ Iasi a fost suspendat din functie de catre prefect

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, aflat in arest la domiciliu, a fost suspendat din functie, printr-un ordin al prefectului judetului Iasi, emis marti dimineata, transmit surse din presa.

Riga: O statuie controversata cu Vladimir Putin a fost inlaturata din fata fostului sediu KGB

In urma protestelor ambasadei ruse si a unor amenintari cu repercursiuni, o statuie care parea sa-l infatiseze pe presedintele rus crucificat a fost inlaturata din curtea fostului sediu al serviciului de.

Renault ameninta ca ar putea reconsidera investitiile in Turcia, din cauza conflictului de munca izbucnit la uzina din Bursa

Renault ar putea sa reconsidere viitoarele investitii pentru Turcia daca lucrurile nu se linistesc la fabrica din Bursa unde a inceput pe 14 mai un conflict de munca, a spus seful regiunii Eurasia, Jean Christophe Kugler. Conflictul s-a declansat si la Fiat si mai nou la Ford, totul pornind de la faptul ca filiala turca a Bosch a marit salariile cu 60%. Uzina din Turcia a fost indicata de seful Dacia ca o amenintare la adresa uzinei de la Mioveni in lupta pentru competitivitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )