Libnet.ro
UNICEF

18:00

Franta nu vrea Romania si Bulgaria in spatiul Schengen - Laurent Fabius, ministru de Externe

Hotnews Hotnews,
 Franta nu vrea Romania si Bulgaria in spatiul Schengen - Laurent Fabius, ministru de Externe

Franta si-a reafirmat luni ostilitatea fata de intrarea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen in conditiile actuale de control a frontierelor externe ale celor doua tari, prin vocea ministrul Afacerilor Externe, Laurent Fabius, scrie Le Monde. continuă pe Hotnews

Parisul, ostil fata de intrarea Romaniei si Bulgariei in Spatiul Schengen

Parisul si-a reafirmat luni ostilitatea fata de intrarea Romaniei si Bulgariei in Spatiul Schengen in actualele conditii de control la frontierele externe ale celor doua tari, a declarat luni ministrul francez de Externe Laurent Fabius, relateaza postul France Inter in pagina electronica.

Intrevederea a lui Titus Corlatean cu Laurent Fabius, ministrul francez de Externe, la Adunarea Generala a ONU

Ministrul de Externe Titus Corlatean a avut, vineri, o intrevedere cu omologul sau francez, Laurent Fabius, marja participarii la lucrarile celei de a 68-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU, o intrevedere cu omologul sau francez, Laurent Fabius. In cursul intrevederii au fost abordate chestiunile de actualitate de pe agenda ONU, cu accent pe situatia din Siria, evolutiile privind negocierea si adoptarea a unei rezolutii a Consiliului de Securitate al ONU pe aceasta tema si perspectivele pentru o conferinta Geneva II, se arata intr-un comunicat al MAE.

UPDATE Spania si Italia sprijina aderarea Romaniei la spatiul Schengen: Au fost indeplinite toate cerintele tehnice

Ambasada Spaniei la Bucuresti neaga categoric informatiile vehiculate recent de mass-media potrivit carora Madridul nu ar accepta aderarea Romaniei la spatiul Schengen. UPDATE: Romania a indeplinit criteriile tehnice de aderare la Schengen si ar trebui sa-i fie asigurat accesul in acest spatiu, a precizat luni, la solicitarea Mediafax, si Ambasada Romaniei la Bucuresti, referitor la o serie de articole din presa franceza.

Spania sprijina aderarea Romaniei la spatiul Schengen, au fost indeplinite toate cerintele tehnice - Ambasada Madridului la Bucuresti

Ambasada Spaniei la Bucuresti neaga categoric informatiile vehiculate recent de mass-media potrivit carora Madridul nu ar accepta aderarea Romaniei la spatiul Schengen.

Parisul, ostil fata de intrarea Romaniei si Bulgariei in Spatiul Schengen

Parisul si-a reafirmat luni ostilitatea fata de intrarea Romaniei si Bulgariei in Spatiul Schengen in actualele conditii de control la frontierele externe ale celor doua tari. Afirmatia a fost facuta de.

Un deputat francez nu vrea Romania in Schengen.

Un deputat UMP din departamentul Alpes-Maritimes, Eric Ciotti, a depus joi in Adunarea Nationala o propunere privind reformarea Schengen inaintea aderarii Romaniei si Bulgariei, cerand Frantei sa blocheze integrarea celor doua tari la viitorul Consiliu JAI, relateaza Le Journal du Dimanche JDD). Andrei. margaritescu@romanialibera. ro Intr-un interviu pentru publicatie, Ciotti, un apropiat al fostului premier Francois Fillon, spune ca obiectivul proiectului sau este sa ceara .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )