Libnet.ro
UNICEF

20:30

Intrevederea a lui Titus Corlatean cu Laurent Fabius, ministrul francez de Externe, la Adunarea Generala a ONU

Hotnews Hotnews,
 Intrevederea a lui Titus Corlatean cu Laurent Fabius, ministrul francez de Externe, la Adunarea Generala a ONU

Ministrul de Externe Titus Corlatean a avut, vineri, o intrevedere cu omologul sau francez, Laurent Fabius, marja participarii la lucrarile celei de a 68-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU, o intrevedere cu omologul sau francez, Laurent Fabius. In cursul intrevederii au fost abordate chestiunile de actualitate de pe agenda ONU, cu accent pe situatia din Siria, evolutiile privind negocierea si adoptarea a unei rezolutii a Consiliului de Securitate al ONU pe aceasta tema si perspectivele pentru o conferinta Geneva II, se arata intr-un comunicat al MAE. continuă pe Hotnews

Palma pe care Franta o da Romaniei. Anuntul a fost facut chiar de ministrul francez de interne

Ministrul francez de interne Manuel Valls s-a remarcat din nou prin declaratii despre romi, criticate chiar si de unii din colegii sai din partidul socialist. Ministrul a afirmat, la un post de radio, ca doar.

Ministrul francez al Locuintelor critica declaratiile lui Manuel Valls pe tema romilor.

Ministrul francez al Locuintelor, Cecile Duflot, il acuza pe colegul sau de la Ministerul de Interne, Manuel Valls, ca pune in pericol valorile Republicii Franceze prin declaratiile impotriva romilor, cerand interventia urgenta a presedintelui socialist Francois Hollande, transmite Mediafax. Miercuri, Manuel Valls a fost criticat de Comisia Europeana dupa ce a afirmat ca cei mai multi dintre cei aproximativ 15. 000 de romi din Franta ar trebui repatriati, dat fiind ca au moduri de viata .

Ministrul francez de interne neaga dorinta de integrare a majoritatii romilor

Ministrul francez de interne, Manuel Valls, considera ca doar putini romi de origine straina doresc intr-adevar sa se integreze in Franta, conform surselor de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )