Libnet.ro
UNICEF

09:00

FRF, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul Romania - Ungaria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FRF, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul Romania - Ungaria

Federatia Romana de Fotbal a fost amendata de Comisia de Disciplina, etica si control a UEFA cu suma de 32. 000 de euro pentru incidentele produse la meciul dintre nationalele Romaniei si Ungariei 1-1), din data de 11 octombrie, iar sectorul 122 al Arenei Nationale va fi inchis la meciul cu Irlanda de Nord, anunta FRF. continuă pe Ziarul Bursa

UEFA a amendat FRF si a inchis un sector al Arenei Nationale, dupa incidentele de la meciul Romania - Ungaria

Corpul de Disciplina, Etica si Control al UEFA a amendat cu suma de 32. 000 de euro Federatia Romana de Fotbal si a decis ca urmatorul meci al tricolorilor, cel cu Irlanda de Nord, sa se dispute fara spectatori.

UEFA a amendat FRF si a inchis un sector al Arenei Nationale, la meciul Romania - Irlanda

Corpul de Disciplina, Etica si Control al UEFA a amendat cu suma de 32. 000 de euro Federatia Romana de Fotbal. Forul a decis ca urmatorul meci al tricolorilor, cel cu Irlanda de Nord, sa se dispute fara.

Scenariu negru pentru meciul Romania - Irlanda de Nord

UEFA a anuntat marti ca intarzie pana vineri decizia in cazul Romaniei, in cazul incidentelor de la meciul cu Ungaria din preliminariile EURO 2016. Acest lucru ar putea duce la evenimente nedorite pentru echipa nationala.

Sanctiuni UEFA dupa incidentele de la meciul cu Ungaria: Amenda si un sector al Arenei Nationale inchis la partida Romania - Irlanda de Nord

Corpul de Disciplina, Etica si Control al UEFA a amendat cu suma de 32. 000 de euro Federatia Romana de Fotbal si a decis ca urmatorul meci al tricolorilor, cel cu Irlanda de Nord, sa se dispute fara spectatori in sectorul 122 al Arenei Nationale, in urma incidentelor de la partida Romania - Ungaria.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2637 seconds )