Libnet.ro
UNICEF

23:15

A furat o masina, iar a doua zi a murit intr-un accident in timp ce era urmarit de Politie

Antena3 Antena3,
A furat o masina, iar a doua zi a murit intr-un accident in timp ce era urmarit de Politie

Un tanar de 23 de ani a furat o masina marti seara dintr-o benzinarie din Brasov, iar a doua zi a intrat cu autoturismul intr-un TIR parcat pe marginea drumului si a murit. Accidentul a avut loc in timp ce. continuă pe Antena3

Un tanar de 23 de ani a murit dupa ce a furat o masina, a fugit de politisti si a intrat intr-un camion

Barbatul a furat o masinina dintr-o benzinarie si a pornit intr-o cursa nebuna pe Dn 13 Drumul Mortii. Desi a fost somat de mai multe ori sa opreasca, barbatul a fugit de politie, iar in final a intrat cu masina intr-un camion.

Tanar din comuna Bobicesti, mort intr-un accident rutier in Italia

Familia unui tanar din comuna Bobicesti, judetul Olt, nu a putut sa celebreze ca toata lumea ziua de Florii de duminica 13 aprilie, deoarece a fost nevoita sa organizeze o ceremonie funerara. Familia Gogorici a trebuit sa-si inmormanteze fiul de 25 de ani, decedat saptamana trecuta in urma unui accident de circulatie in Italia, tara unde tanarul cu pricina se afla la munca.

Un muncitor roman a murit in Cipru, intr-un accident de munca

Un muncitor roman in domeniul constructiilor a murit marti seara intr-un accident de munca, in Cipru, dupa ce peretii unui sant adanc de aproximativ patru metri s-au surpat peste el in timp ce muncea,.

Roman mort in Cipru, intr-un accident de munca - presa

Un muncitor roman in domeniul constructiilor a murit marti seara intr-un accident de munca, in satul Frenaros din districtul Famagusta, dupa ce peretii unui sant adanc de aproximativ patru metri s-au surpat peste el in timp ce muncea, relateaza ziarul Cyprus Mail in editia electronica de miercuri, potrivit Mediafax.

Nigeria. 71 de persoane au murit intr-o autogara din capitala tarii, Abuja

71 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 124 au fost ranite in doua explozii puternice, petrecute intr-o autogara de la periferia capitalei Nigeriei, Abuja. Deflagratia a vut loc in timp ce sute de.

Mehedinti: 12 persoane, ranite intr-un accident

Un numar de 12 persoane, intre care un copil de patru ani, au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unui accident produs pe DN6, intre Drobeta Turnu Severin si Orsova, in care au fost implicate un microbuz de persoane, o autoutilitara si un camion, transmite Mediafax.

Doi tineri au fost raniti grav intr-un accident petrecut in intersectia soselei Hunedoara - Calan cu DN 66

Un tanar de 24 de ani si o femeie de aceeasi varsta au fost raniti grav in urma unui accident rutier petrecut pe DN 66, in intersectia cu drumul judetean Hunedoara Calan.

Un sucevean a murit intr-un incendiu, iar mama acestuia s-a intoxicat cu fum

Un barbat din comuna suceveana Zvoristea a murit, luni dupa-amiaza, intr-un incendiu izbucnit la locuinta mamei sale, care s-a intoxicat cu fum, iar un vecin a suferit un atac de panica.

Suceava: Un barbat a murit intr-un incendiu, iar mama acestuia s-a intoxicat cu fum

Un barbat din comuna suceveana Zvoristea a murit, luni dupa-amiaza, intr-un incendiu izbucnit la locuinta mamei sale. Aceasta s-a intoxicat cu fum, iar un vecin a suferit un atac de panica, informeaza.

Un pensionar din Buzau a murit intr-un autobuz, sub ochii calatorilor

Momente infioratoare, luni, intr-un autobuz care circula pe traseul 8. Unui batran i s-a facut brusc rau iar calatorii nu au avut ce-i face. Barbatul avea 68 de ani si era pensionar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )