Libnet.ro
UNICEF

01:05

Furtuna in Bucuresti. Mai multi copaci au fost pusi la pamant

Antena3 Antena3,
Furtuna in Bucuresti. Mai multi copaci au fost pusi la pamant

Dupa doua zile de temperaturi de peste 40 de grade, in sudul tarii si-au facut aparitia furtunile si ploile torentiale. in capitala, vijelia a rupt mai multi copaci. Strada Frumoasa din. continuă pe Antena3

FURTUNA in Bucuresti in aceasta dimineata! Mai multi copaci au fost pusi la pamant

Dupa doua zile de temperaturi de peste 40 de grade, in sudul tarii si-au facut aparitia furtunile si ploile torentiale. in capitala, vijelia a rupt mai multi copaci. Strada Frumoasa din.

Perchezitii la Universitatea Carol Davila din Bucuresti. Mai multi profesori ar fi luat mita de la studenti, pentru promovarea examenului de licenta

13 perchezitii au loc, luni dimineata, in campusul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, la birouril si cabinetele unor cadre didactice si la locuintele lor, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie. Anchetatorii au suspiciuni ca mai multi profesori ar fi luat mita de la studenti, pentru promovarea examenului de licenta.

3.000 de locuinte din Olt au ramas fara curent electric, dupa ce mai multi stalpi au fost doborati din cauza ploilor si a vantului

Aproximativ trei mii de gospodarii din judetul Olt au fost afectate de furtuna, ramanand fara energie electrica, dupa ce un stalp de ilumiant a fost doborat, potrivit Mediafax.

Scandal de proportii dupa aparitia unei fotografii cu mai multi oficiali italieni: Un gest sexist a provocat intreaga controversa(FOTO)

Mai multi oficiali italieni se afla in centrul unei controverse privind egalitatea de gen. intreaga polemica a pornit dupa aparitia unei fotografii facute la un eveniment public la care au fost.

Scandal SEXIST, dupa aparitia unei poze cu mai multi oficiali italieni(FOTO)

Mai multi oficiali italieni se afla in centrul unei controverse privind egalitatea de gen. intreaga polemica a pornit dupa aparitia unei fotografii facute la un eveniment public la care au fost.

Locuinte si drumuri inundate, in mai multe judete, dupa furtunile din ultimele 24 de ore. Subsolul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj a fost inundat

Vijeliile si ploile din ultimele ore au cauzat pagube in cinci judete din tara si in municipiul Bucuresti. Astfel, mai multi copaci au fost doborati de vant, un acoperis a fost avariat si doua locuinte au fost inundate, informeaza Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU).

Faze tari:N-ai cum sa ghicesti varsta femeilor din imagine, ori relatiile de rudenie dintre ele; In Chile, mai multi medici sunt acuzati ca s-au uitat la meci in timpul operatiei; Suma imensa cu care a fost vanduta prima harta a parcului Disneyland

Omenirea se va intoarce pe Luna: Misiunea care va aseleniza in 2030. Secolul 20 a fost marcat de cursa spatiala dintre Statele Unite ale Americii si Uniunea Sovietica. Fiecare stat voia sa dovedeasca. Cea mai batrana femeie din lume a implinit 131 de ani. Alimihan Seyiti, de origine chineza, a sarbatorit pe 25 iunie aniversarea zile de nastere. Ea a implinit 131 de ani si se crede ca este.

Atentat sinucigas la Damasc. Mai multi morti si raniti

Mai multe persoane si-au pierdut viata si altele au fost ranite duminica dimineata in urma exploziei unei masini capcana la bordul careia se afla un atacator sinucigas in estul capitalei siriene.

Atentat cu masina capcana la Damasc, soldat cu mai multi morti si raniti

Cateva persoane au fost ucise si altele ranite intr-un atentat sinucigas comis duminica dimineata in estul capitalei siriene Damasc, a anuntat televiziunea de stat din Siria, care a vorbit si despre cateva atentate dejucate, scrie AFP.

ATENTAT la Damasc! Mai multi morti si raniti in urma unui atac sinucigas cu bomba

Mai multe persoane si-au pierdut viata si altele au fost ranite duminica dimineata in urma exploziei unei masini capcana la bordul careia se afla un atacator sinucigas in estul capitalei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )