Libnet.ro
UNICEF

12:30

Furtuna de miercuri din Bucuresti a provocat daune: Trei masini distruse de copaci smulsi din radacina (FOTO)

B1 B1,
Furtuna de miercuri din Bucuresti a provocat daune: Trei masini distruse de copaci smulsi din radacina (FOTO)

Furtuna care a avut loc miercuri in Capitala a provocat numeroase daune. Trei masini au fost distruse dupa caderea unor copaci smulsi din radacina, unul dintre incidente avand loc langa sediul. continuă pe B1

Furtuna a facut prapad in Capitala! Interventii ISU in 35 de zone din Bucuresti (VIDEO - imagini trimise de telespectatori)

Situatie disperata in Capitala. Dupa o furtuna de doar cinci minute, 35 de zone din Bucuresti au fost inundate; printre acestea, Calea Dorobanti, Pasajul Victoria sau zona Garii de Nord. Aici, din cauza.

Cele doua Comandamente NATO din Bucuresti sunt gata de lupta. Anuntul oficial va fi prezentat vineri

Cele doua structuri NATO din Bucuresti, Comandamentul Multinational de Divizie Sud - Est si Unitatea de Integrare a Fortelor NATO sunt gata de lupta.

Carambol cu trei masini. O persoana a murit si patru au fost ranite

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca in judetul Sibiu, traficul rutier pe DN1 Sibiu Alba Iulia se desfasoara ingreunat dirijat de politisti) la.

Trafic deviat pe o importanta artera din Bucuresti, unde un copac a cazut pe carosabil. Edilul Sectorului 1 anunta sanctiuni

Traficul rutier este deviat miercuri pe str. Roma din Capitala, unde un copac a cazut pe carosabil, potrivit biroului de presa al Brigazii Rutiere. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti intervine.

Cu tristete, despre Centrul de Excelenta in Neurochirurgie din Bucuresti

La Simpozionul Federatiei Mondiale a Societatilor de Neurochirurgie WFNS) din luna aprilie 2016, de la Teheran, am avut prilejul sa ma reintalnesc cu unul dintre cei mai importanti neurochirurgi ai epocii noastre: profesorul Madjid Samii.

A aparut sambata la o piscina din Bucuresti. Oamenilor nu le-a venit sa creada ca e chiar ea...

Dupa o perioada cu multa munca si evenimente, Andreea Marin tanjeste dupa o vacanta, insa pana atunci a ales sa se bucure de piscina si de soare chiar in Bucuresti, scrie.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )