Libnet.ro
UNICEF

18:00

Furtuna de praf pe Autostrada Bucuresti Constanta. Vantul sufla cu peste 100 de kmh

Antena3 Antena3,
Furtuna de praf pe Autostrada Bucuresti Constanta. Vantul sufla cu peste 100 de kmh

Sambata dupa-amiaza, vizibilitatea a fost redusa sub 100 de metri din cauza vantului puternic care a creat nori de praf pe autostrada A2 Bucuresti Constanta. Autoritatile ii avertizeaza pe soferi sa conduca cu prudenta pe toata durata deplasarii. continuă pe Antena3

Furtuna de praf pe Autostrada A2 Vizibilitatea este redusa

Vantul bate cu putere, sambata, pe Autostrada Bucuresti - Constanta si se formeaza furtuna de praf, iar din acest motiv, vizibilitatea este redusa sub 100 de metri, avertizeaza Centrul Infotrafic.

Furtuna de praf pe Autostrada Soarelui. Vizibilitate redusa sub 100 de metri

Traficul auto este ingreunat sambata dup-amiaza pe A2, Bucuresti - Constanta, din cauza vantului puternic care a provocat o furtuna de praf, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Vant puternic pe Autostrada Soarelui. O furtuna de praf pune traficul in pericol

Vremea rea pune traficul in pericol. Centrul Infotrafic a anuntat ca vantul afecteaza circulatia autovehiculelor pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe tronsonul kilometric 125 - 130 loc. Stefan cel Mare, judetul Calarasi), dar si in zona kilometrului 144 loc. Fetesti, judetul Ialomita), formandu-se furtuna de praf. Din acest motiv, vizibilitatea este redusa sub 100 de metri.

Furtuna de praf pe Autostrada Soarelui din cauza vantului puternic (VIDEO)

O furtuna de praf a ingreunat circulatia pe autostrada A2. Sambata, pe autostrada Bucuresti-Constanta petronsonul kilometric 125 130 loc. Stefan cel Mare, judetul Calarasi), dar si in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )