Libnet.ro
UNICEF

17:00

Fuziunea PNL - PDL: Predoiu nu recunoaste mandatul lui Iohannis

Antena3 Antena3,
Fuziunea PNL - PDL: Predoiu nu recunoaste mandatul lui Iohannis

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a precizat, sambata, pe Facebook, la scurt timp dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca noua formatiune rezultata din fuziune se va numi PNL, ca nu stie ce mandat. continuă pe Antena3

Norica Nicolai CRITICA DUR fuziunea PNL - PDL

Norica Nicolai a criticat dur, de la tribuna Congresului, viitoarea fuziune dintre PNL si PDL. Europarlamentarul si-a avertizat colegii ca vor sta la aceeasi masa cu Blaga, Anastase, Flutur dar si alti participanti la o.

PNL a votat fuziunea cu PDL si aderarea la PPE. Iohannis: PDL a acceptat ca noua formatiune sa se numeasca PNL

Noul ales presedinte al PNL,Klaus Iohannis, a supus la vot rezolutia privind unificarea dreptei si fuziunea dintre PDL si PNL, sambata, in cadrulCongresului PNL, aceasta fiind adoptata cu o larga.

Politic show: Partidul lui Basescu, exclus prin lege din Biroul Electoral Central; Teodor Baconschi a demisionat din PMP. Papahagi: Este o infrangere pentru Elena Udrea; PNL-PDL, fuziune pe doua voci. Predoiu: Ma preocupa votul anti- Basescu al PNL

Cum va arata PNL in era Iohannis. Alegerea noii conduceri a partidului, validarea trecerii la PPE si fuziunea cu PDL sunt principalele teme ale Congresului PNL, care va avea loc astazi si maine. Presedintele, Parlamentul si sfidarea romanilor. Presedintele a replicat acuzelor extrem de dure ale Parlamentului, aducand invinuiri serioase forului legislativ. Provocarile mutuale sunt grave.

PNL, PDL si PNTCD au semnat Protocolul de colaborare in Consiliul Local Timisoara

Organizatiile municipale ale PNL, PDL si PNTCD au semnat un protocl de colaborare intre partidele de dreapta reprezentate in Consiliul Local Timisoara.

Catalin Predoiu: Iohannis ne impune numele partidului

Intr-o scurta postare pe o retea de socializare Catalin Predoiu, candidatul PDL la prezidentiale, spune ca noul presedinte ales al Partidului National Liberal nu este mandatat sa anunte numele noului partid format dupa fuziunea PNL-PDL.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )