Libnet.ro
UNICEF

15:00

Fyusion, startup cu ADN romanesc, primeste 13 milioane dolari finantare

Adevărul Adevărul,
Fyusion, startup cu ADN romanesc, primeste 13 milioane dolari finantare

Dupa ce a facut valuri cand a aparut prima data pe piata si a reusit sa primeasca o finantare de 3. 4 milioane dolari, Fyusion, o companie a carui fondator este un roman, repeta isprava, primind de data aceasta 13 milioane dolari finantare. continuă pe Adevărul

Ministerul Energiei estimeaza pentru 2015 venituri din privatizare in valoare de 684,13 milioane de lei

Ministerul Energiei estimeaza venituri din privatizare in valoare de 684,13 milioane de lei si varsaminte din privatizare in contul general al trezoreriei statului in valoare de 609,58 milioane de lei, informeaza.

Honda investeste 296 milioane dolari in Marea Britanie

Constructorul auto japonez Honda Motor Co. va investi peste 200 de milioane de lire sterline 296 de milioane de dolari) pentru modernizarea uzinei sale din Marea Britanie, care va deveni centrul global de productie pentru urmatoarea generatie a modelului Civic cu cinci usi, conform Reuters, transmite Agerpres.

Privatizarea esuata de la Cupru Min Abrud: statul pierde procesul cu Roman Copper Toronto si trebuie sa returneze 1,4 milioane dolari

Compania canadiana Roman Copper Corp a obtinut, printr-o sentinta definitiva in justitie, de la Ministerul Economiei garantia platita pentru a putea participa la procedura de privatizare esuata a societatii Cupru Min SA Abrud din 2012. inalta Curte de Casatie si Justitie a dat castig de cauza societatii canadiene astfel incat, statul trebuie sa returneze garantia de peste 1,4 milioane de dolari platita pentru a putea participa la licitatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )