Libnet.ro
UNICEF

01:05

G20: tensiuni intre tarile emergente si Statele Unite ale Americii

Adevărul Adevărul,
G20: tensiuni intre tarile emergente si Statele Unite ale Americii

Comunicatul ministrilor de finante si al directorilor bancilor centrale din G20 a fost lansat vineri, la Washington, in care au fost prezentate discutiile din cadrul reuniunii G20, unde punctul central al discutiilor s-a axat pe situatia bugetara a Statelor Unite. continuă pe Adevărul

Un accident intre un tren si un camion in Statele Unite provoaca moartea unei persoane si ranirea altor 60

Un camion a intrat in coliziune cu un tren de pasageri, vineri, in estul statului american West Virginia, accident care a dus la moartea unei persoane si ranirea a altor 60 de persoane dupa ce doua vagoane ale trenului au deraiat, potrivit surselor medicale, citate de agentia de stiri AFP.

O imagine jenanta pentru Statele Unite

Impasul bugetar din Statele Unite, l-a fortat pe presedintele Barack Obama sa anuleze o vizita in tarile din Asia de Est si de a nu participa la APEC Cooperarea Economica Asia-Pacific), unde in locul sau a fost trimis secretarul de stat John Kerry.

Statele Unite anunta prinderea unui important lider taliban din Pakistan

Statele Unite au capturat vineri unul din principalii comandanti ai griparii teroriste Tehreek-e-Taliban TTP) din Pakistan, in tipul unei operatiuni militare, a anuntat diplomatia americana, citata de AFP.

John Kerry: Statele Unite nu renunta la relatia cu Egiptul

Secretarul de Stat american John Kerry a declarat, joi, ca Statele Unite nu incheie relatia cu Egiptul, cu toate ca a suspendat partial ajutorul militar destinat tarii, relateaza AFP. in niciun caz nu este.

Presedintele Bancii Mondiale: Tarile sarace vor fi cele mai afectate de blocajul federal din S.U.A.

Jim Yong Kim, presedintele Bancii Mondiale, a averizat ca, daca Statele Unite nu isi vor majora plafonul legal al datoriei lor publice, economia globala va fi devastata, cele mai vizate fiind tarile sarace.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )